Sámer Issa, jenž se proslavil coby účastník docela prvního ročníku televizní soutěže Česko hledá SuperStar roku 2004, kde se umístil na 3. místě, ví moc dobře, jak potěšit své fanoušky (respektive hlavně fanynky) na sociální síti. V instastories se totiž rozhodl sdílet svou fotku, která zachycuje jeho perfektně vysekané tělo za dramatického nasvícení - a díky tomu vyniká každý jeho sval.

Fanoušky by ale mohlo trochu zklamat, že nejde o snímek ze současnosti - je totiž zvykem, že v instastories bývá aktuální obsah. Tato dramatická momentka, na které si kdo ví proč vyladil vlasy do modra, je však staršího data, pochází už z března 2023, vznikla tedy před necelým rokem. Tehdy se Sámer chlubil svou muskulaturou, kterou si vypiloval k dokonalosti ve fitnesscentru.

Video
Video se připravuje ...

Sámer Issa: Kam zmizel a proč je tak málo vidět? David Turek, Elmer Carvalho

„Chodím do fitka každý druhý den. Často ale až večer nebo v noci, protože naše posilovna má nonstop provoz. Nemůžu říct, že by mě to pokaždé bavilo, ale vnímám to jako něco, co pro sebe musím dělat. Pomohlo mi to i od problémů se zády,“ svěřil se tehdy serveru ŽivotvČesku.

Od té doby sice uplynulo poměrně dost času, není však pochyb, že jeho fyzická kondice je stále na vrcholu - když se naposledy ukázal ve společnosti, konkrétně v lednu na slavnostním otevření kasína ve Vestci, bílé tričko dávalo tušit stále vypracovaný hrudník...

Fotogalerie
42 fotografií

 

Otestujte si s námi, kolik toho víte o celebritách každou neděli na Blesk.cz! Zaregistrujte/Přihlašte se ke svému účtu a následným vyplněním registračního formuláře získejte šanci soutěžit až o 10 000 Kč v novém exkluzivním pořadu Blesk Celebrity kvíz.