Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Afterparty po minisérii Iveta: Sámerova čupřina, dojatý Čermák a skutečný i filmový Sepéši!

/
  • Afterparty po minisérii Iveta byla bujará.
    5. května 2022 ● 15:52

    Již v pátek 6. května bude na platformě Voyo k vidění první díl minisérie Iveta, který mapuje počátek hvězdné kariéry slavné pěnice. Na premiéru, která se uskutečnila ve středu 4. května v pražském kině Lucerna, se dostavila celá řada hvězd.

    Pro přítomné celebrity tu byl po promítání všech třech dílů (diváci Voya si však budou muset počkat, nový díl bude uveden vždy po týdnu) připravený raut. Mnohé osobnosti našeho hereckého i hudebního nebe si slavnostní akci jaksepatří užily. Pojďme se společně podívat na několik zajímavých okamžiků, k nimž došlo poté, co skončily titulky...

  • 1.

    Popelka Křenková

    První hvězdou, která Lucernu opustila, byla herečka Eliška Křenková (32). Pravděpodobně v pauze mezi prvním a druhým dílem si oblékla kabátek, vzala květiny, které krátce předtím na jevišti dostala, a prchla jako Popelka z kina.

  • 2.

    Rozdováděná »Iveta«

    Herečka Anna Fialová (26), která ztvárňuje hlavní roli Ivety Bartošové (†48), byla na večírku po skončení promítání ve svém živlu. Přestože na začátku akce se spíše před všudypřítomnými fotoreportéry ukrývala, později jako kdyby na ně zapomněla. V jedné ruce cigaretu, v druhé pivo, zdálo se, že se skvěle baví.

  • 3.

    Brzobohatý na útěku

    Herečka se bavila dokonce tak moc, že když viděla, že se Ondřej Gregor Brzobohatý (39), jenž si zahrál Ladislava Štaidla (†75), „její“ budoucí lásku, chystá k odchodu, pokoušela se mu v tom zabránit. Tiskla se k němu, objímala ho, něžně se dotýkala jeho tváře... Muzikant však byl na rozdíl od ní střízlivý, a když se jí pak konečně vymanil, naskočil na moped a zmizel do tmy.

  • 4.

    Syn Sepéšiho s »tatínkem«

    Došlo také k velmi kurióznímu momentu, kdy Vojtěch Vodochodský (28), jenž v minisérii Iveta hraje zpěváka Petra Sepéšiho (†25), zapózoval po boku Petra Belhocina (36). To je totiž nemanželský syn muže, jenž s Bartošovou zpíval Knoflíky lásky a předstíral fungující vztah.

  • 5.

    Artur s tetičkou

    To ovšem nebylo jediné rodinné setkání toho večera. Po neskutečně dlouhé době zde byla totiž k vidění Ivana Bartošová (56), sestra-dvojče slavné zpěvačky. I ona se jednu dobu pokoušela o pěveckou kariéru, používala však pseudonym Viana, aby ji s Ivetou nikdo nespojoval. Na premiéře se skvěle bavila se svým synovcem Arturem (25), Ivetiným synem, a šampaňské teklo proudem...

  • 6.

    Svůdník Artur

    O Artura Štaidla byl celkově ten večer obrovský zájem. A to nejenom ten mediální. V pozdních hodinách se kolem něj točila neznámá blondýnka, k níž měl nejslavnější sirotek českého šoubyznysu velice blízko. Dvojice se například často objímala. Ostatně ale, proč ne? Donedávna býval Artur k vidění ve společnosti krásné brunetky, na premiéru Ivety však dorazil sám. Pokud je single, proč by si neužíval života?

  • 7.

    Něžný drsňák

    O nejněžnější moment celého večera se postaral nepochybně herec Hynek Čermák (49), jenž na plátnech kin obvykle ztvárňuje drsňáky, kteří nejdou pro ránu daleko. Společně se svou půvabnou manželkou Veronikou (28) obdivovali těhotenské bříško herečky Báry Mudrové (31). Čermák se ho dokonce – za dohledu Bářina partnera – láskyplně dotýkal a byl celý naměkko. Že by si snad se svou půvabnou, o 21 let mladší ženou také hodlali pořídit společného potomka?

  • 8.

    Sámerova čupřina

    A na závěr – nejpodivnější účes celého večera. Známá hvězda SuperStar, zpěvák Sámer Issa (36), vždy schovával počínající kouty před kšiltovku. Později se rozhodl bojovat s plešatostí příčesky, podobně, jako to dělá i módní návrhář Osmany Laffita (57). Bohužel však u Sámera je to krok stranou, jelikož mu tento druh účesu, tedy vyholená hlava s jakousi hustou čupřinou na šešulce hlavy, moc nelichotí...

  • 9.

    Galerie

    Na další snímky z premiéry se můžete podívat do naší galerie a zaručujeme vám, že se nudit rozhodně nebudete. Během jednoho jediného večera se tam toho událo totiž skutečně hodně!

     

    VIDEO: Režisér Michal Samir o minisérii Iveta 

    Video
    Video se připravuje ...

    Michal Samir David Turek

    Fotogalerie
    408 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy