Syn Ivety Bartošové a Ladislava Štaidla (†75) se dostavil na událost plnou hvězd českého showbyznysu celý v černém - v černém saku, v černé košili s černým motýlkem, v černých kalhotách a v naleštěných černých botách. Jediným barevným prvkem u něj byl malý hedvábný kapesníček v kapsičce, který naopak barvami jenom hýřil. Nutno uznat, že to mladému muži opravdu slušelo... a že se za poslední roky, kdy se příliš neobjevoval na veřejnosti, a veškerému mediálnímu humbuku se úzkostlivě vyhýbal, neskutečně proměnil.

Artur Štaidl odmalička vyrůstal po boku své maminky pod drobnohledem médií. Z blonďatého andílka se postupně dramaticky proměnil - v dlouhovlasého, lehce obézního chlapečka, jehož to táhlo k drsnější hudbě, než jaké se věnovala jeho slavná maminka. Později dokonce zpíval v metalové kapele Behind the Mirror. V roce 2018 se však skupina rozpadla - a to i přesto, že mladí muzikanti slavili četné úspěchy, v roce 2016 byli například nominováni na Českého slavíka v kategorii Hvězda internetu.

VIDEO: Nová minisérie Iveta odhalí zajímavé momenty ze života Bartošové

Video
Video se připravuje ...

Nová minisérie Iveta odhalí zajímavé momenty ze života Bartošové Barletta Production

Od té doby se věnoval lecčemu, jednu dobu například podnikal - půjčoval vodní dýmky. Po jeho boku se tehdy také objevovala krásná brunetka. Na premiéru minisérie Iveta však dorazil nejznámější sirotek v českém showbyznysu sám - a objímal se tam hlavně s režisérem Michalem Samirem.. a tetou Ivanou (56), dvojčetem jeho maminky. S tou dokonce usedl do lóže, aby si tři díly, které budou od pátku 6. května postupně k vidění na platformě Voyo, vychutnali společně jako rodina.

Jak šel čas s Arturem Štaidlem, to se můžete přesvědčit v naší galerii. Uvidíte tam jak fotky z jeho dětství, tak i z nedávné minulosti... ale i ty aktuální z Lucerny. Jistě si i vy povšimnete, že vypadá jako blond kopie svého tatínka...

Fotogalerie
191 fotografií