Amber Heardová a Johnny Depp se aktuálně navzájem zasypávají těmi nejhoršími obviněními a perou své špinavé prádlo před americkým soudem i veřejností. Do kauzy teď vstoupila i Deppova bývalá snoubenka Jennifer Greyová, která vydala novou knihu pamětí s názvem Out of the Corner. 

Jak informoval list Insider, v knize nešetřila detaily o tom, jaký byl Depp jako milenec. A nešlo o nic pěkného: podle jejích slov předváděl extrémní žárlivost a paranoiu! 

Dvojice se dala dohromady na konci 80. let poté, co je seznámil hereččin agent a po pouhých dvou týdnech chození přišly zásnuby! „Johnny každý týden dojížděl do Vancouveru a zpět, ale čím dál častěji se dostával do problémů,“ popsala Greyová. Mělo jít například o rvačky po barech nebo problémy s policií. 

Vztah narušily psychické problémy

„Pravidelně nestíhal své lety domů do LA, protože zaspal. A když už domů přijel, byl šíleně žárlivý a paranoidní ohledně toho, co jsem dělala, když byl pryč,“ svěřila se. 

Jeho problémové chování herečka přičítala na vrub psychické nepohodě a nemožnosti vyvléknout se ze seriálu 21 Jump Street (1987–1991). Greyová se nakonec s Deppem rozešla; učinila tak s pomocí vzkazu, který mu zanechala v hotelovém pokoji poté, co odešel na meeting a už se nevrátil a ani se jí neozval. Zasnoubení tak trvalo jen devět měsíců. 

Chemie, jakou nezažila

Navzdory problémům měla ale dvojice podle Greyové neuvěřitelnou chemii. „Bylo to hodně žhavé,“ přiznala s tím, že vzájemná přitažlivost byla až mimo její chápání. Muže, jako byl tehdy Johnny Depp, prý nikdy před tím nezažila. 

Nezapomenutelná prý byla už jejich první schůzka. „Povídali jsme si, pili jsme Jacka Danielse, hodně jsme se nasmáli, kouřili jsme mezi souložemi. Byl neuvěřitelně krásný. A překvapivě otevřený, zábavný, praštěný a sladký,“ zavzpomínala. 

V knize se dokonce podělila i o zápis ze svého deníku. „12. srpna jsem si do deníku napsala: Jsem zamilovaná, jsem si celkem jistá, že poprvé v životě... Je milý, vtipný, chytrý, morální, přemýšlivý a ohleduplný,“ rozplývala se. 

Herečka se po rozchodu dala dohromady s kolegou Matthewem Broderickem (60) a nakonec na 19 let skončila v manželství s režisérem Clarkem Greggem, se kterým má dceru Stellu (20). Depp od té doby zažil vztahů ještě mnoho...

VIDEO: Jennifer Grey přemohly vzpomínky na Patricka Swayzeho (†57)

Video
Video se připravuje ...

Jennifer Grey přemohly vzpomínky na Patricka Swayzeho (†57) /YouTube/

Fotogalerie
114 fotografií