Soudní tahanice mezi „pirátem z Karibiku“ Johnnym Deppem (58) a jeho exmanželkou Amber Heardovou patrně jen tak neskončí. Naopak, nyní se mohou těšit příznivci této kauzy na výpověď herečky, která prý byla ve vztahu s hollywoodským hercem týrána. Deppova výpověď však říkala pravý opak - podle něj byla agresorem právě Amber, zatímco on byl ve vztahu tou skutečnou obětí.

Je to celé neskutečně zamotané. Depp žaluje svou bývalou choť o 50 milionů dolarů (1 miliarda korun) kvůli tomu, že mu svými pomluvami nenapravitelně poškodila kariéru. Heardová se totiž v článku z roku 2018, který napsala pro Washington Post, popsala jako „veřejná osobnost reprezentující domácí násilí“. Ve svém textu však nikdy nejmenovala Deppa, a proto na herce podala protižalobu o 100 milionů dolarů (2 345 750 000 korun).

To, jak se soud prozatím vyvíjí, není pro Amber zrovna lichotivé. Podle znalců má prý rovnou dvě poruchy osobnosti, hraniční poruchu s histriónskou poruchou zároveň, nebojí se sklouznout k násilí, a v minulosti prý například nechala Deppovi v posteli vlastní exkrement, což je tedy hodně silná káva... Kráska, která zazářila ve snímku Aquaman, následně vyhodila svůj PR tým a přešla k nové firmě.

Podle DailyMail byla frustrovaná všemi těmi řvavými titulky snad ve všech médiích, co ji vykreslovaly jako naprostou psychopatku. Herečka se proto rozloučila se společností Precision Strategies, která ji dosud zastupovala, a přešla k jiné, ve zjevné naději, že by se tento týden mohla karta otočit – teď totiž Amber vystoupí u soudu, usedne do svědecké lavice místo Deppa a podá svoji verzi příběhu.

VIDEO: Johnny Depp na červeném koberci: Pozdrav česky a ukradený mikrofon

Video
Video se připravuje ...

Johnny Depp na červeném koberci: Pozdrav česky a ukradený mikrofon Blesk

Změna PR firmy přišla po několika dnech výpovědí svědků Deppa, během nichž padala všelijaká nařčení. „Je šílené měnit PR tým uprostřed takového soudu, protože se vám nelíbí titulky,“ uvedla k tomu Lis Smithová, hlavní ředitelka komunikace prezidentské kampaně Petea Buttigiega (40) v roce 2020. „Po letech budování určité image nemůžete změnit názor veřejnosti během tří týdnů, kdy vás někdo žaluje v případu.“

Kromě toho se ukázalo, že si Heardová důrazně nepřála, aby byly v soudní síni povoleny kamery. Deppův tým to ovšem prosadil a vyhrál.  Znamená to, že všechno, co bude řečeno během celého procesu, se dostane k široké veřejnosti bez jakýchkoliv úprav. A to rozhodně není pro Amber dobré...

Na sociálních sítích se zástup fanoušků náhle obrátil proti Heardové, kterou dosud všichni hromadně litovali. Nyní se sepisují petice, aby stejně jako Depp, co se musel rozloučit s filmovou ságou Fantastických zvířat, i ona dostala vale ze všech výše zmiňovaných pokračování Aquamana.

Důvěryhodnost Amber coby filantropky byla také pošramocená i poté, co se ukázalo, že své rozvodové vyrovnání ve výši 3,5 milionu dolarů nevěnovala na charitu, přestože to předtím veřejně avizovala. Je dokázáno, že darovala pouze 1,3 milionu dolarů – tyto peníze však prý pocházejí od jejího bývalého přítele, miliardáře Elona Muska (50).

Fotogalerie
96 fotografií