Scénáristou a režisérem pořadu je Michal Samir, kterému bylo okamžitě jasné, že pokud chce o Ivetě Bartošové točit seriál, musí se spojit s její rodinou. Což udělal a byl velmi mile překvapen, že její syn Artur souhlasil.

„K souhlasu k natáčení mě přesvědčilo několik věcí. Bylo mi sympatické, že za mnou režisér a scénárista Michal Samir přišel osobně, aby mi po letech svých rešerší osobně prezentoval svou představu, a přesto byl vše ochoten položit, pokud bych nesouhlasil,“ prozradil Artur Štaidl webu Tn.cz.

Zalíbilo se mu ovšem i to, jak seriál k postavě jeho mámy přistupuje. „Sdělil mi, že jeho záměrem není postavit mé matce pomník, ale dovyprávět příběh, který se k mamince postaví jako k člověku se všemi jeho klady i zápory. To mě oslovilo,“ dodal a rovnou přiznal, že čtení scénáře pro něj nebylo ničím snadným, ale ani jedinkrát do něj nezasáhl. „Bylo to občas obtížné čtení, ale vždy byl dodržen slib, že je to seriál o lidech, kde nikdo není ten dobrý nebo zlý. Nemyslím, že svět takový je,“ dodal Artur.

První díl minisérie Iveta bude na Voyo k vidění už v pátek 6. května.

Video: Nová minisérie Iveta odhalí zajímavé momenty ze života Bartošové

Video
Video se připravuje ...

Nová minisérie Iveta odhalí zajímavé momenty ze života Bartošové Barletta Production

Fotogalerie
32 fotografií