Bujará tajná párty při příležitosti kulatých narozenin rockera Petra Jandy (80) proběhla skutečně ve velkém stylu, a jak se říká, kdo tam nebyl, jako by nebyl vůbec. Video, které sdílela na sociálních sítích zpěvačka Marta Jandová (48), dcera známého lídra skupiny Olympic, ale možná zachycuje víc, než bylo původně v plánu. V několikaminutovém záznamu je totiž vidět, jak se oslavenec vítá s některými slavnými hosty.

Vřelé objetí mu dopřeje například novopečený trojnásobný otec Václav Noid Bárta (41), zpěváci Kamil Střihavka (57) nebo Josef Vojtek (56), zpěvačky Bára Basiková (59) či Lucie Bílá (56) i se svým životním partnerem, takzvaným „testosteronovým andělem“ Radkem Filipim (38)... a za zvuků písně Dej mi víc své lásky je v pozadí vidět i právě Ondřej Gregor Brzobohatý s Danielou Písařovicovou.

VIDEO: Noví milenci Brzobohatý a Písařovicová: Společné nákupy na doma!

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Noví milenci Brzobohatý a Písařovicová: Společné nákupy na doma! Marek Pátek

Není pochyb, že sem skutečně dorazili jako pár, Daniela se co chvíli nakloní k Ondřejovi, aby mu něco řekla, vyměňují si nenápadné, něžné doteky... Jisté je, že jim to jako páru rozhodně velice sluší a že si nemohli vybrat lepší akci k „debutu“ ve společnosti.

Tu bez vědomí oslavence nachystala jeho dcera Marta, a chystala to více jak půl roku. „Plavba po Vltavě, večeře a pak 'prý' na drink na dobrou noc do klubu. Tam si táta sednul, začali hrát Olympici a on nechápal, co se děje. To bylo tak krásný...“ dojala se na instagramu.

Fotogalerie
51 fotografií