Leonard Albert Kravitz (59), známější jenom jako Lenny, je nejenom celosvětově úspěšným rockerem, ale i zatraceně rajcovním mužem. Ani krátce před šedesátinami nemá problém ukazovat na sociálních sítích své polonahé, perfektně vyrýsované tělo, které by mu mohli závidět muži jakéhokoliv věku. Se slovy „stojím zde v lásce a vděčnosti“ sdílel na instagramu náramně zajímavou momentku, která vzbudila u jeho příznivců velký zájem a mnohé jeho fanynky přiměla slintat.

Muzikant, který v březnu letošního roku získal svou vlastní hvězdu na hollywoodském chodníku slávy, je na ní totiž zachycen, kterak stojí uprostřed volné přírody... a na sobě má jenom masivní sluneční brýle, které se staly jeho poznávajícím znamením – a džíny. Ty i přesto, že je drží opasek s masivní sponou, z jeho boků sklouzly. Dokonce tak nízko, že málem odhalily Lennyho slabiny. Na snímku hrál ale prim hlavně jeho svalnatý hrudník, „želvička“ na břiše a mužné paže.

Video
Video se připravuje ...

Lenny Kravitz válel v Praze. Čtenář Blesku

Náramně příjemný pohled na Lennyho figuru posbíral na instagramu do této chvíle již více než půl milionu obdivných „lajků“ – jak od fanoušků, tak i kolegů ze showbyznysu. „Lenny, sakra, vždyť ty na téhle platformě někomu ublížíš!“ bavil se například herec Channing Tatum (43). „Když to tak vidím... Tak jdu do posilovny!!!“ přidala se zpěvačka Kelly Rowlandová (43), jež se proslavila jako jedna z původních členek skupiny Destiny's Child.

Fotogalerie
63 fotografií