V květnu oslaví 91 let, přesto je stále v jednom kole, a navíc má energie na rozdávání. Joan Collinsová momentálně pobývá v Česku, kde natáčí krimifilm. Jednou z lokalit je Vysočina a zámek Úsobí.

Právě odsud se herečka pochlubila společným snímkem se štábem. A nebyla jediná, kdo se chlubil, fotku na zámečku si udělala i česká kráska Hana Vagnerová (41), která rovněž hraje ve filmu, stejně jako americká herečka Nadia Bjorlinová (43).

Video
Video se připravuje ...

Hana Vagnerová slaví 41: Luxusní a hlavně nečekaná oslava! Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Aby si Collinsová mohla hned po natáčení odpočinout v pohodlí a luxusu, na který je zvyklá, produkce jí zajistila ubytování v nedalekém pětihvězdičkovém zámeckém boutique hotelu Chateau Herálec. Zrekonstruovaný zámek má ve svém portfoliu královský nebo prezidentský apartmán, obklopuje ho rozlehlý park a součástí je i welness a spa. 

Joan je v Česku i s manželem, filmovým producentem Percym Gibsonem, jenž je o 32 let mladší. Na společné fotce z nádvoří zámku by to ale nikdo neřekl, seriálová potvora Alexis vypadá zatraceně dobře. Sekne jí to ve světlém kalhotovém kostýmku s kloboukem a obřími slunečními brýlemi, ale i ve volnočasovém outfitu.

Fotografové Blesku ji přistihli, když před vchodem do zámku vystupovala z auta a byla oblečená do sportovních kalhot, halence a prošívané bundě s výšivkou. Na hlavě měla klobouk a asistent jí nesl kabelku Louis Vuitton.

Fotogalerie
45 fotografií