Joan Collinsová, rodačka z londýnského Paddingtonu, úspěšně vzdoruje času – a všem to dokazuje dnes a denně. V Los Angeles uspořádala luxusní oběd na počest charitativní organizace The Prince’s Trust, kterou založil sám britský král Karel III. (75). Ostřílená herečka se akce v The Maybourne Beverly Hills zúčastnila i se svým v pořadí pátým manželem Percym Gibsonem (59) – a vypadala prostě skvostně.

Collinsová ohromila diváky svým mladistvým vzhledem již v polovině ledna na Emmy. Po boku Taraji P. Hensonové (53) předávala cenu v kategorii Outstanding Limited nebo Anthology. Tehdy ve světle modrých šatech zdobených flitry a s párem odpovídajících rukavic oslnila davy.

Nyní bodovala v sofistikovaných černých šatech s potiskem velkých růžových květin, které doplnila výraznými a nepochybně velmi drahými šperky. A když pózovala po boku britských herců Pierce Brosnana (70) či Nicholase Houlta (34), strhla veškerou pozornost jenom na sebe.

Video
Video se připravuje ...

Hvězdná Joan Collinsová vypadá stále skvěle! Profimedia

Fanoušci, kteří viděli jak na Emmy, tak i nyní její mladistvou pleť, nechápali, jak je možné, že působí stále tak svěže. Na twitteru pak vyjádřili svou nedůvěru ve věk této hvězdy. „Nechápu, že je Joan Collinsové 90 let. Je to královna.“ Joan je mimochodem od roku 2015 držitelkou titulu „dáma“. Toto významné ocenění jí předal tehdejší princ z Walesu, jenž u toho poznamenal: „Však už bylo na čase...“

Fotogalerie
39 fotografií