Herečka Kaya Rosenthalová sice nemá moc významných hereckých „zářezů“ ve svém seznamu odehraných rolí, ale možná by se to mohlo změnit díky seriálu Hightown. V nejnovější epizodě tohoto populárního televizního krimi dramatu, kde hraje postavu Sarah, překvapila fanoušky odvážným krokem - odhodlala se totiž odhodit stud... i svršky a předvést se všem, jak se říká, nahoře bez.

Scénář seriálu, v jehož hlavní roli září Monica Raymundová (37), Kaye předepsal hned několik velice peprných scén. V jedné chvíli, která jistě diváky dostane do varu, se odhalila při focení selfíčka mobilem tak, že si vyhrnula tričko a ukázala všem nejenom svá drobná, pěkně tvarovaná ňadra, ale i dva piercingy, v každé bradavce jeden, co doposud zůstávaly skryty před zraky veřejnosti.

Ale to nebylo vše. Herečka také předvedla své štíhlé, pružné tělíčko během divoké erotické scény v autě, kdy se oddávala sexu na zadním sedadle. Kaya tak všem názorně dokázala, že je jak talentovanou herečkou, tak i odvážnou ženou, která se nebojí vyjít mimo svou komfortní zónu. Rozhodně je na ni radost pohledět - což můžete posoudit v naší galerii sami.

Fotogalerie
38 fotografií