Ashley Parkovou si předplatitelé streamovací platformy Netlix zamilovali v seriálu Emily in Paris, v němž ztvárňuje postavu Mindy Chenové. Aktuálně však tato rodačka z Kalifornie, která se díky korejským předkům pyšní exotickým zjevem, bojuje s vážnými zdravotními problémy. Ty ji postihly na dovolené na Maledivách, kde trávila konec roku a vítala ten nový. Na sociální síti až s odstupem času prozradila, že Silvestr strávila na jednotce intenzivní péče a šlo jí o život...

„Začalo to jako angína, ale přešlo do kritického septického šoku, který infikoval a postihl několik mých orgánů. Jsem vděčná, že se mé zdraví zlepšilo navzdory tomu, co nám původně řekli,“ šokovala svými slovy herečka a přidala i několik fotek ze špitálu, které ji zachycují v těch nejzranitelnějších momentech - na nemocničním lůžku, s kapačkou v ruce i hadičkami kyslíku u nosu.

„Váhala jsem, zda se podělím o to, co se děje, protože se stále zotavuji. Ale teď vím, že jsem bezpečně na druhé straně toho nejhoršího,“ dodala Ashley, kterou z Malediv převezli do Dubaje, kde celou léčbu podstoupila. Septický šok je totiž život ohrožující stav, který nastává, když rozsáhlá infekce vede k nebezpečně nízkému krevnímu tlaku (hypotenzi). Může být způsoben prakticky jakoukoli bakteriální infekcí...

Oporou jí během náročných chvil byl její přítel Paul Forman, který jí po celou dobu stál věrně po boku. „Uklidnil můj strach a prošel si se mnou přes sanitky, tři zahraniční nemocnice, týden na JIPce, strašidelné pohotovosti, nespočet skenů a testů a injekcí, nesnesitelné bolesti a tolik zmatku, zatímco jsme byli sami na druhém konci světa daleko od těch, které známe. Miluji tě,“ vyznala se mu Ashley. Díky nešetřila ani směrem k týmu lékařů, již se o ni starali. 

Odhalení jejího málem až fatálního stavu zasáhlo jak její fanoušky, tak i kolegy z umělecké branže. „Jen těžko se můžu dívat na ty fotky bez pláče. Miluji tě, sestro! Jsem vděčná za to, že je ti už lépe, a za Paula, za jeho neuvěřitelně obrovské srdce a za to, že tu je pro tebe. Nemůžu se dočkat, až vás oba obejmu,“ vzkázala jí například Lily Collinsová (34), hlavní hrdinka výše zmiňovaného seriálu. Přidala se i třeba zpěvačka Selena Gomezová (31) nebo profesionální celebrita Paris Hiltonová (42). 

„Bože můj, zlato. Včera jsem na tebe myslela a přemýšlela jsem, proč jsem tě neviděla na premiéře Protivných sprostých holek, a potom jsem si pomyslela - oh, musí být někde, kde se má báječně. Chudáčku. Jsem tak ráda, že se uzdravuješ a posílám ti léčivé pozitivní vibrace,“ přispěchala se slovy podpory herečka Bussy Philippsová (44).

Fotogalerie
49 fotografií