Pozornost více než 9 milionů svých sledujících na instagramu upoutala půvabná brunetka videem, v němž se koupala v bublinkové lázni, zatímco vedle ní sedí její partner a hraje na kytaru. Důvodem pro sdílení nebyla nějaká laciná provokace nahotou, jak tomu bývá u celebrit zvykem, ale radostná zpráva o dalším, v pořadí třetím, přírůstku do její rodiny. Z pěny totiž vykukovalo její pořádně veliké kulaté bříško!

Jenna má již desetiletou dceru Everly s bývalým manželem, hercem Channingem Tatumem (43), jenž platí v Hollywoodku mezi sexsymboly. Se svým aktuálním partnerem, hercem a zpěvákem jménem Steve Kazee (48), co se proslavil především svým působením v muzikálu Once, pak má ještě tříletého syna Calluma. A nyní k nim přibude další děťátko! Pohlaví očekávaného miminka ani další podrobnosti zatím nejsou známy.

Video
Video se připravuje ...

Americký model a herec Channing Tatum na památku své fenky Lulu natočil režijní debut Pes. Více o něm prozradil v exkluzivním rozhovoru pro Blesk. • VIDEO Bontonfilm, Hilary Bronwyn Gayle

„Myslíte si, že když mi Steve bude každou noc zpívat serenádu, tak si děťátko zvykne na jeho hlas?“ vtipkovala u dojemných záběrů tahle sexy tmavovláska, která přitom dlouhou dobu svůj jiný stav tajila... a popírala veškeré narážky na toto téma.

Nyní však má rizikovou část těhotenství za sebou, a tak se chlubí dalšími fotkami a videi, v nichž dává všem na odiv svůj zvětšující se pupík, kde roste nový život.

Fotogalerie
62 fotografií