Herečka Rebel Wilsonová si prošla impozantní transformací, když před třemi lety překopala svůj postoj k životu a zhubla 36 kilogramů. Nový životní začátek zahrnoval změny v jídelníčku a pravidelnou fyzickou aktivitu. Plavovláska známá třeba z filmů Ladíme! či Podfukářky byla ve svém novém těle šťastná, našla lásku i rodinné štěstí. Aktuální příspěvek na jejím instagramu ovšem odhaluje, že cesta k udržení tělesné váhy je v šoubyznysu často mnohem složitější, než jak to na první pohled vypadá…

„Pracovat opravdu tvrdě znamená, že kvůli všemu tomu stresu jsem zase přibrala 14 kilo! Cítím se kvůli tomu špatně… Neměla bych… Ale cítím se tak,“ svěřila se známá komička svým fanouškům. Aktuálně se nachází v intenzivním pracovním období. Kromě toho, že pilně pracuje na svých memoárech, také natáčí nové filmy… A právě toto zaměstnání s nepravidelnou pracovní dobou si už vyžádalo svou daň. Jak sama uvádí, pro samou práci se zkrátka přestala soustředit na zdravý životní styl.

Video
Video se připravuje ...

Komik Pavlásek výrazně zhubl: Přísná dieta a zákaz alkoholu! Markéta Reinischová

Příběh Rebel Wilsonové připomíná, že ani celebrity nemají vždy na růžích ustláno. Život pod reflektory představuje náročné výzvy, ať už jde o tlak na vzhled, časový stres, případně neustálou potřebu výkonnosti. Kromě toho může být i varováním pro všechny, kteří podceňují důležitost udržování rovnováhy mezi prací a péčí o vlastní tělo.

Ačkoli se herečka tedy momentálně potýká s přibranými kilogramy a je z toho velmi nešťastná, její otevřenost je jejími příznivci přijímána velice kladně. Zahrnuli ji slovy útěchy, jimž málem nevěřila ani sama Rebel.Dnes ráno jsem se probudila a přečetla všechny vaše komentáře - vhání mi slzy do očí. Díky všem!“ dojala se na sociální síti.
Fotogalerie
51 fotografií