Loni v létě australská herečka Rebel Wilsonová překvapila fanoušky, když v jedenačtyřiceti letech přiznala, že není heterosexuální. „Myslela jsem si, že hledám prince z pohádky, ale možná jsem celou dobu potřebovala princeznu,“ oznámila tehdy na instagramu a rovnou prozradila, že její láskou není nikdo jiný než blond návrhářka Ramona Agrumová. 

V listopadu přišlo miminko

V listopadu pak přišlo další překvápko. Kdysi obézní herečka oznámila narození dcery Royce Lillian! „Navždy budu vděčná všem, kteří v tom byli zapojení, byl to proces na několik let. Ale nejvíc bych chtěla poděkovat mé nádherné náhradní mamince, která ji odnosila a porodila. Děkuji, že jsi mi pomohla založit mou vlastní rodinu. Je to ten nejkrásnější dárek,“ vzkázala Wilsonová a prozradila tak, že holčičku přivedla na svět náhradní matka. 

Zásnuby v Disneylandu

A už po čtyřech měsících je tady další velká zpráva! Wilsonová a Agrumová oznámily zásnuby. Dvojice společně žije v Hollywood Hills v Los Angeles v Kalifornii, kde jsou sňatky mezi osobami stejného pohlaví legální od 28. června 2013. Novopečeným maminkám tak nic nebrání. Manželství by ženy klidně mohly uzavřít i v hereččině rodné Austrálii – tam jsou stejnopohlavní svatby možné od 9. prosince 2017. 

„Řekly jsme ano!“ pochlubila se slavná komička a sdílela několik snímků z jejich velkého dne. Před Ramonou poklekla na jedno koleno během návštěvy Disneylandu a na ruku jí pak navlékla elegantní prstýnek od Tiffanyho. 

Homofobní příbuzní

Rodinné štěstí nicméně narušují někteří příbuzní. Lesbická pohádka jim totiž není po chuti... „Ramonina rodina nás moc nepřijímá. Bylo pro ni mnohem těžší jít s tím na veřejnost,“ přiznala Wilsonová v podcastu Life Uncut. „Je hrozně smutné vidět, co to udělalo s její rodinou. Snad se jejich postoj změní,“ posteskla si. 

Video
Video se připravuje ...

Janna a Aneta se vzaly v Německu. Česko jejich manželství neuznává. Jsme fér

Fotogalerie
140 fotografií