Blondýnka, vlastním jménem Rebel Melanie Elizabeth Bowndsová, co zazářila ve filmech Podfukářky, Ladíme či Maturitní ročník, je hrdou mámou. Pochlubila se fotkou miminka oblečeného do světle růžového bodýčka a ponožtičkami s motivem jednorožců. 

„Jsem nesmírně pyšná na to, že mohu oznámit narození mého prvního potomka, Royce Lillian, která přišla na svět minulý týden díky náhradní matce,“ napsala na sociální síti Rebel. 

„Nedokážu ani popsat, kolik lásky k ní cítím, je to nádherný zázrak,“ uvedla herečka a vyjádřila svou vděčnost právě i ženě, která za ní dítě odnosila. „Budu navždy vděčná všem, kterých se to týká (vy víte, kdo jste), připravovalo se to hodně dlouho, ale hlavně chci poděkovat své úžasné náhradní matce, která ji odnosila a porodila s neuvěřitelnou péčí a elegancí.“

„Děkuji, že jsi mi pomohla založit mou vlastní rodinu, je to neuvěřitelný dar. Ten nejlepší,“ dodala také, že malé Roycie hodlá dát všechno. Zatím se prý teprve učí, jak na to, ale už teď ví, že mateřství není žádná procházka růžovou zahradou. Přesto jí to samozřejmě za to stálo.

Wilsonová také odhalila, že důvodem její proměny, kdy v posledních letech rapidně zhubla, byl právě sen mít dítě. Lékaři jí tehdy sdělili, že nadváha může být problémem. Nejdřív jí to připadalo jako drzost, ale nakonec uznala, že to byla pravda. Nakonec tedy opravdu zhubla a moc jí to sluší. Dítě se jí stalo motivací, ačkoliv si ho nakonec pořídila jiným způsobem.

Herečka a komička podle všeho navíc tvoří pár se ženou. Její vyvolenou je Ramona Agrumaová, a spekulovalo se dokonce o tom, že dvojice se zasnoubila. To sice Rebel vyvrátila, ale hlavní je, aby byly šťastné. Zvlášť teď, když jde i o malou Royce.

Video
Video se připravuje ...

Podcast Maminka: Předčasně narozené miminko Videohub

Fotogalerie
76 fotografií