Už od půlky března se šířily spekulace, že je herečka Taťána Pauhofová v jiném stavu. Manželé zatím mlžili, až nakonec hereččin muž Jonatán Pastirčák, který je o 10 let mladší, krásnou novinku potvrdil. 

Slovenská herečka, kterou v Česku proslavila role Lídy Baarové, se krátce před porodem zastavila v Praze pro kočárek. 

 

Je už to náročnější a hůř se pohybuji, ale cestu jsem zvládla. Navíc jsem si vybrala barvu, na kterou jsem čekala, takže jsem nemohla přijet dřív. Do porodu mi zbývá necelý měsíc. Pohlaví miminka s manželem a rodinou víme, ale necháme si ho pro sebe i jméno,“ řekla Blesku Táňa, která přibrala okolo 15 kilogramů, ale je to poslední věc, co by v těhotenství řešila. 

Video
Video se připravuje ...

Táňa Pauhofová Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Neměla jsme žádné speciální chutě, akorát jsem se neomezovala. Paní doktorka říkala, že přibírám tak akorát. Neměla jsme ani žádné těhotenské nevolnosti, prostě jsem brala vše tak, jak přicházelo,“ usmívá se nastávající maminka. 

Herečka má jasno v tom, že své první dítě přivede na svět v porodnici. „Mám plnou důvěru v lékařích, takže jsem od začátku měla jasno. Manžel chce být u porodu, jen doufám, že to stihne. Vím, že stihne a bude mou největší oporou,“ nemá obavy Pauhofová. 

Kočárek a přenosnou korbu má, ale jinak vše dokupuje za pochodu. „Nemám v podstatě žádnou výbavičku ani pokojíček. Ale nevidím v tom problém, beru to s klidem a vše bude nachystáno včas,“ tvrdí sympatická zrzka. 

Fotogalerie
77 fotografií