Hvězda seriálu Beverly Hills 90210 se s tím nemaže. Představitelka nevinné panny Donny Martinové, herečka Tori Spellingová, zavolala svému manželovi Deanovi McDermottovi (57) uprostřed svého podcastu missSPELLING, aby mu oznámila, že podala žádost o rozvod. Na radu svých právníků tak učinila až poté, co byla její žádost přijata a zveřejněna soudem. Vzhledem k tomu, že v Kalifornii je zločin někoho tajně nahrávat, byl slyšet v záznamu pouze její hlas... 

Manželovi oznámila, že bude vyžadovat manželskou podporu a výhradní fyzickou péči o jejich 5 dětí, tři syny a dvě dcery ve věku od 7 do 17 let. Kromě toho prý žádá soud, aby nařídil McDermottovi platit alimenty a úhradu veškerých nákladů za její právní zástupce. Částka ale prozatím ještě nebyla stanovena. Notně bizarně se s ním pak rozloučila slovy „miluji tě“. Herečka poté prozradila, že se za 50 let svého života nikdy necítila tak moc osamělá. „Mám pocit, že si nezasloužím lásku. Taková je pravda,“ stýskala si.

Video
Video se připravuje ...

Tori Spelling na červeném koberci Youtube.com

Podle Spellingové bylo správné, že se rozhodla ukončit po dlouhých 18 letech jejich manželství i proto, že došlo k obrovskému narušení důvěry - kromě překonaných Deanových nevěr ji rozčílilo, když její muž pro britský deník DailyMail hovořil o jejich sexuálním životě a sdílel řadu dalších intimních detailů z jejich vztahu. Ten si prošel mnoha peripetiemi - manželství se snažili udržet pomocí terapií, a ačkoliv se v roce 2014 málem rozvedli, nakonec svůj vztah „slepili“ pátým dítětem. Zdálo se, že je krize zažehnána, ale opak je pravdou.

Manželé totiž žijí odděleně již od 17. června 2023! Není divu, že se Tori rozhodla ukončit jejich svazek definitivně. McDermott okomentoval pro magazín People konec vztahu s Tori blazeovaně: „Už se k tomu dlouho schylovalo, ale s T jsme v pohodě,“ prohlásil. Podle Tori byl problém hlavně v tom, že se do sebe „zamilovali rychle a vášnivě“, aniž by si uvědomili, že se k sobě nehodí. První problémy se dokonce objevily už krátce poté, co se dali dohromady! Manželství se snažili udržet alespoň kvůli dětem... Což se ukázalo jako špatný nápad. 

Fotogalerie
53 fotografií