Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

5 let od smrti Luka Perryho: Madonna, plavčice i čarodějka! Kdo všechno prošel jeho postelí?

/
  • Slavné ženy Luka Perryho
    5. března 2024 ● 18:30

    Včera uplynulo neuvěřitelných pět let od smrti legendárního zlobivého kluka Dylana ze seriálu Beverly Hills 90210. A jak se zdálo, tento herec býval pěkným proutníkem i ve svém životě. Kdo všechno prošel mužnou náručí Luka Perryho?

    Luke Perry (†55) býval vždy idolem dívčích srdcí, ať už v době teenagerského seriálu Beverly Hills, nebo v podobně žánrově laděné mystické fantasy Riverdale pro náctileté diváky.

    Z hereckého hlediska pro něj pauza mezi těmito dvěma slavnými seriály znamenala veliký útlum a znám byl spíše jen z drobných cameí ve snímcích jako Pátý element nebo v méně známých filmech. Jeho velký comeback mu ale zhatil sám život, když 3.4. 2019 zemřel na masivní krvácení do mozku, jehož příčina nebyla známá.

    A ačkoliv nebyl tak velkým milovníkem ve svých filmových rolích, tak ve svém životě tuto roli suploval dostatečně. Pojďte se s námi podívat na nejslavnější milenky a partnerky, které prošly jeho náručí!

  • 1.

    Kelly Prestonová

    Kelly Prestonová a Luke Perry byli údajně na krátko pár, ještě než se jim oběma podařilo prorazit v Hollywoodu. O svém vztahu se však oba herci vyjadřovali jen velmi málo. Spekuluje se, že jejich románek se odehrál na konci 80. let.

    Kelly Prestonová byla americká herečka a modelka, známá svými rolemi v řadě filmů, včetně Jerry Maguire, Dvojčata a Až do nebes. Byla provdaná za hollywoodskou hvězdu Johna Travoltu až do své smrti v roce 2020.

  • 2.

    Yasmin Bleethová

    V rozhovoru pro magazín People z roku 1991 označil Luke Perry Yasmine Bleethovou za svou jedinou vážnou přítelkyni do té doby. Dvojice spolu na krátko žila na Manhattanu, ale rozešli se ještě předtím, než se Perry vrátil zpět do Los Angeles.

    I když o vztahu dále nemluvil, Perry prohlásil, že skončil s randěním s herečkami. Řekl: „Budete soutěžit o čas toho druhého, nebo kariéra jednoho bude v bodě, kde druhý zrovna není.“

    Yasmine Bleethová je americká herečka, která se nejvíce proslavila rolí Caroline Holdenové v televizním seriálu Pobřežní hlídka.

  • 3.

    Shannen Dohertyová

    Shannen Dohertyová a Luke Perry, v rolích Dylana a Brendy, tvořili jednu z nezapomenutelných dvojic seriálu Beverly Hills 90210. Jejich chemie na obrazovce vyvolala spekulace, že jejich vztah přesáhl hranice seriálu a stali se párem i v reálném životě.

    Přestože byla postava Dohertyové ze seriálu vyřazena, zdálo se, že oba herci si zůstali blízcí a podporovali se navzájem v průběhu let.

    Shannen Dohertyová je nejen známá pro svou roli Brendy Walshové v televizním seriálu Beverly Hills 90210, ale později si získala uznání díky roli Prue Halliwellové v seriálu Čarodějky.

  • 4.

    Kristy Swansonová

    Hvězdy filmu Buffy, zabíječka upírů z roku 1992, Luke Perry a Kristy Swansonová, byli údajně v romantickém vztahu od roku 1991 do 1992. Dvojice si zůstala blízká a Swansonová zveřejnila dojemné prohlášení na twitteru po Perryho úmrtí.

    Kristy Swansonová je herečka proslulá svou rolí v původní Buffy, ale je také známá díky svým rolím v dalších filmech 90. let, jako jsou Fantom a Holé lebky.

  • 5.

    Rebecca Gayheartová

    Rebecca Gayheartová a Luke Perry byli údajně krátce ve vztahu v roce 1990. Nicméně, ani jeden z nich tyto zvěsti nepotvrdil ani nevyvrátil.

    Rebecca Gayheartová je úspěšná herečka, která se objevila ve filmech jako Ďábelská hra a Temná legenda. Přestože má bohatou filmografii, je nejvíce rozpoznávána díky své kariéře modelky. Po boku Perryho ovšem zazářila v legendárním seriálu Beverly Hills 902 10, kde Luke coby Dylan jejímu kouzlu naprosto propadl.

  • 6.

    Madonna

    Madonna a Perry si byli blízcí v 90. letech. V roce 1991 herec předal této popové ikoně Ocenění za odvahu jménem Americké nadace pro výzkum AIDS. Následující rok se šuškalo, že se tento vysněný pár stal skutečností. Po jejich rozchodu se jejich cesty rozešly.

  • 7.

    Rachel Sharpová

    Luke Perry si vzal Rachel „Minnie“ Sharp v listopadu 1993 při soukromém obřadu, po tom, co spolu žili pouhý rok. Dcera scénáristy Alana Sharpa prý poprvé upoutala pozornost hvězdy seriálu Beverly Hills, když mu poslala krajkové spodní prádlo.

    Pár měl společně dva potomky a rozvedl se v roce 2003.

  • 8.

    Reneé Zellwegerová

    Luke Perry a Renée Zellweger byli v lednu 2007 spatřeni, jak spolu večeří ve velmi neformální atmosféře, což vyvolalo spekulace, že spolu chodí.

    I kdyby byli ve vztahu, Zellwegerová se tehdy na červeném koberci Zlatých glóbů objevila sama. Herečka známá z filmu Deník Bridget Jonesové tehdy uvedla, že její cíle pro rok 2007 jsou "více se soustředit na zvládání svého osobního života, hodně vařit a věnovat se své kočce!"

    Renée Zellweger je úspěšná herečka, proslulá svými rolemi ve filmech jako Návrat do Cold Mountain a Jerry Maguire. Je držitelkou řady ocenění, včetně dvou Oscarů a čtyř Zlatých glóbů.

  • 9.

    Wendy Madison Bauerová

    Luke Perry a Wendy Madison Bauerová byli zasnoubeni a společně se objevili na červeném koberci při udílení cen GLAAD Media Awards v roce 2017.

    Perry byl velmi diskrétní ohledně svého soukromého života a jeho vztah s bývalou herečkou zůstal tajemstvím až do jeho úmrtí v březnu 2019. Jak se pár seznámil a jak dlouho byli zasnoubeni, není známo.

    Wendy Bauerová je bývalá herečka, která se stala licencovanou terapeutkou. Objevila se v programech jako Mentalista a Dr. House a pracovala v zákulisí jako terapeutka pro manželství a rodinu v Los Angeles. Do popředí zájmu se dostala po vztahu s Lukem Perrym díky jeho rozsáhlé slávě.

  • 10.

    Galerie

    Video
    Video se připravuje ...

    Legendární Beverly Hills 90210: Co jste o seriálu nevěděli? Videohub

    Fotogalerie
    44 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy