Sexy blondýnka Sydney Sweeneyová, která se proslavila především díky rolím Cassie v dramatickém seriálu Euforie a Olivie v minisérii Bílý lotos, za které obdržela dvě nominace na cenu Emmy, se těší velké divácké popularitě. Aby také ne - odvážným scénám se totiž rozhodně nevyhýbá, neostýchá se před kamerou svléknout. Dychtivým očím milovníků kinematografie má co nabídnout: pyšní se totiž nádherným, velkým a hlavně přirozeným poprsím.

To nyní všem rafinovaným způsobem ukázala i na premiéře svého nejnovějšího filmu, jímž je horor Neposkvrněná. V něm má hlavní part mladé jeptišky Cecílie, která v klášteře malebného italského venkova bude bojovat o život, takže scénář jí v tomto snímku předepisuje především onen typický černo-bílý hábit řádové sestry. I možná proto Sydney, která si tak libuje v provokaci, na červený koberec v Los Angeles vynesla mnohem odvážnější outfit.

Video
Video se připravuje ...

Seroš X: Bílý lotos Reflex.cz

Dlouhé černé kalhoty tato talentovaná mladá žena doplnila pozoruhodným vrškem, jenž tvořily ruce držící pugét umělých květin. Ty jí zakrývaly, alespoň zepředu, velmi volně hrudník. Zajímavé to bylo i z boku, o čemž se můžete přesvědčit v naší galerii. Celek pak doplnila jemným líčením a „mokrým“ účesem a ohromně jí to slušelo. Není pochyb, že její snoubenec Jonathan Davino, úspěšný podnikatel ze Chicaga, je nadmíru šťastným mužem!

Fotogalerie
69 fotografií