Kordula Stropnická se zatím na sociálních sítích držela spíš zpátky. Jen výjimečně přidala nějaký příspěvek a její stories bývaly často jen neurčité střípky, kterým rozuměli hlavně nejbližší. Teď se ale zdá, že nejmladší dcera Žilkové získala nové sebevědomí. V posledních dnech totiž své nemalé fanouškovské základně (jen na instagramu ji sleduje bezmála 24 tisíc lidí) naděluje další a další záběry své postavy hodné modelky! 

Jen tento týden oblažila své příznivce několika černobílými fotkami z garáží nákupního centra, na kterých pózuje v bílé zkrácené košili a černých bokovkách s odhaleným bříškem, a pak i videem v růžové teplákové soupravě, kde rovněž ukazuje bříško a boky.

Před zrcadlem v koupelně se postupně točí na všechny strany, aby svůj štíhlý pas detailně předvedla ze všech možných úhlů. „Ve středu nosíme růžovou,“ doplnila své pózování hláškou z kultovní komedie Protivný, sprostý holky, která se nedávno dočkala remaku. 

To, že je její mladší sestra pěkná kočka, ví moc dobře i bývalá modelka Agáta Hanychová. Ta záběry osmnáctileté Korduly přesdílela a poslala žádostivým mládencům soustrastný vzkaz: „Je mi vás, kluci, líto!“ 

Video
Video se připravuje ...

Krásná Kordula a Žilková na vražedných podpatcích: Měla by si vydělat na mole Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
207 fotografií