Paříž se stala jedním velkým pódiem pro jednu z nejvýraznějších hudebních hvězd současnosti, pro zpěvačku Ritu Ora. Zpěvačka se právě nachází v tomto světovém městě lásky, kde si naplno užívá týden módy. Tato ostře sledovaná módní ikona ani tentokrát nenechala nikoho na pochybách, že je její vkus skutečně vytříbený - tentokrát si oblékla průhledné černé šaty, které zdůraznily její dokonalou postavu, a dlouhý sametový kabát, ideální do chladného počasí.

I když délka šatů sahala umělkyni až ke kotníkům, průsvitná látka s ornamenty a kamínky dala tušit světlou podprsenku a černé kalhotky s vysokým pasem, jež si oblékla pod ně. A díky svrškům, které měla Rita ležérně spadlé z jednoho ramene, pak zpěvačka trochu vypadala jako pohádková Chytrá Horákyně, jelikož na večeři do prestižní pařížské restaurace Costes vyrazila po jejím vzoru „oblečená - neoblečená“.

Manželka režiséra Taiky Waititiho (48), jenž stojí za úspěšnými snímky Králíček Jojo nebo druhý a třetí Thor, tak opět dokázala, že po právu patří mezi nejstylovější umělce současné generace. Dokáže být středem pozornosti nejen díky své hudební kariéře, ale i díky originálnímu smyslu pro styl, a umí zazářit jak na koncertech, tak i třeba, jako v tomto případě, při pouhé cestě na večeři. Pozornost přítomných novinářů si sexy Rita viditelně užívala!

Fotogalerie
66 fotografií