Rita Ora poskytla svým sledujícím na instagramu možnost nahlédnout do zákulisí její dovolené na Novém Zélandu, kam se vydala s manželem Taikou Waititim (48). Právě partner zpěvačky odtamtud pochází, proto umožnil své manželce obdivovat krásu své rodné země. Jejich kroky vedly do luxusní vily Piwakawaka Point Estate.

Luxus a provokace

Zpěvačka dráždila své sledující na sociálních sítích nejen snímky nadstandardního ubytování, ve kterém strávila čas se svou drahou polovičkou. Na fotkách se totiž ukázala spoře oděná jen v černých bikinách. Spodní díl střihu tanga přitom odhalil většinu z jejího pozadí. Kromě krásné krajiny za zády britské populární pěvice se tak mohli fanoušci kochat jejími křivkami. Nehledě na to, že umělkyni mohou závidět i její štíhlé vypracované tělo s viditelně vyrýsovanými břišáky.

Video
Video se připravuje ...

Rita Ora odhalila v Berlíně svou kolekci bot pro Deichmann. archiv

Zaujala pozadím

„Nemohu popsat víkend, který jsem zažila. Děkujeme za tyto vzpomínky @piwakawakapoint“, okomentovala zpěvačka vydařený víkend u jedné z fotografií, kde si kromě výletů a dobrého jídla našla čas také na svůj pravidelný tvrdý trénink, který ji udržuje v dobré kondici. K jednomu ze záběrů ve videu, kde má zpěvačka za sebou výhled na krajinu a při tom všem ukazuje tvary svého pozadí, dokonce zavtipkovala: „Vítejte,“ poznamenala vyzývavě.

Fotogalerie
69 fotografií