Zpěvačka se na snímcích, ze kterých nejednomu jejímu fanouškovi spadne brada, skutečně odvázala. Není divu, že se fotografiemi propagujícími známou značku pochlubila i na svém instagramu. Na jedné z fotografií má navíc na noze rudý náramek s růží, který slavné zpěvačce a televizní porotkyni ještě přidává na sexappealu. Mnohým z outfitů pak nechybí hluboký výstřih nebo průhledné prvky. Další z šatů jsou nápadně průsvitné. Všemu dodávají šmrnc ještě kozačky na vysokých jehlách takřka až ke stehnům anebo bunda i doplňky z umělé kůže.

Fanynka dostupné módy

Sama Rita přiznává, že jí cenově dostupnější oblečení není vůbec cizí. Kromě toho, že je z fotografií více než patrné, že se v něm cítí dobře, sama se kdysi musela potýkat s omezeným rozpočtem, když jako zpěvačka ještě nebyla moc známá a teprve začínala. I z těchto důvodů si Rita každé focení pro jakékoliv módní značky užívá a chlubí se jím na svém instagramu. Jde tedy o další důvod, proč je Rita skutečným miláčkem veřejnosti. Ta si ji pro její lidskost a normálnost považuje.

Video
Video se připravuje ...

Rita Ora odhalila v Berlíně svou kolekci bot pro Deichmann. archiv

Vytížená umělkyně

Kvůli časové vytíženosti se oblíbená umělkyně mimo jiné známá i jako porotkyně z britské pěvecké soutěže The Masked Singer objeví zatím pouze v jednom z dílů. Pokaždé, když tomu tak je, diváci ze zpěvačky hitů You Only Love Me nebo Let You Love Me šílí. Nicméně do budoucna s ní tvůrci údajně opět plně počítají.