Je vcelku šťabajzna, atraktivní a měsíčně si vydělá přes 1,3 milionu korun... A přesto je „na ocet“! Těžko uvěřit, že má Švédka Amber Johanssenová takovou smůlu na partnery... „Muži se mě často bojí kvůli mé kráse, nebo si myslí, že jsem podvodnice... Jenže mě už nebaví být single a žít v celibátu, už je to dlouho, jsem z toho naštvaná, ale taky nervózní,“ zoufá si kráska.

Má přitom rozhodně co nabídnout... „Ráda svůj protějšek rozmazluji, miluji nosit svůdné prádlo... Nevadí mi ani za láskou cestovat, třeba Britové jsou sexy...“ vypočítává Švédka, která už po tři roky žije sama, a tudíž bez milování - a tak si prý k letošním Vánocům přeje jediné, a to nějakého pořádného mužského! A kdyby to neklaplo ani s vánočním skřítkem, má pro jistotu připravený záložní plán...

Video
Video se připravuje ...

Cher v jejích nejvíc sexy momentech youtube

„Napadlo mě, že si najmu profesionálního dohazovače, jsem totiž skutečně osamělá,“ prozradila tmavovláska, co je na sociálních sítích zpravidla k vidění jenom v plavkách, dávajíc všem na odiv své perfektní křivky... které si vy můžete prohlédnout v naší bohaté a náramně rajcovní galerii. „Jsem si jistá, že můj princ tam někde je, jen ho musím najít...“ doufá přitažlivá Amber.

Fotogalerie
58 fotografií