Capital's Jingle Bell Ball je každoročně velkou událostí, navíc známá tím, že představuje mix etablovaných a nově vznikajících umělců, pokrývajících různé hudební žánry. Pořádá se v londýnské O2 areně již od roku 2008, jen jednou akci překazila situace spojená s koronavirem. Tomu už ale odzvonilo a tento rok se to tam hemžilo kráskami v zajímavých modelech.

Hvězdou večera byla zřejmě zpěvačka, skladatelka a herečka Leigh-Anne Pinnocková (32), co se kdysi proslavila především coby členka dívčí skupiny Little Mix. Ta se totiž oblékla do odvážného outfitu, který nenechával mnoho prostoru pro představivost. V podstatě byl dost průhledný, a odhaloval tak docela dost z jejích krásných křivek.

Zpátky se tedy rozhodně nedržela ani Siân Welbyová (37), blonďatá sexbomba, co se živí jako televizní a rozhlasová moderátorka.  Stačil jeden pohled na plný dekolt jejích stříbřitých flitrových šatiček a hned bylo všem jasé, že do rádia by jí byla prostě škoda.

Podobně obdařená je ale také zpěvačka Tallia Stormová (25), kterou pro svět showbyznysu objevil sám Elton John (76). Tato světlovláska a rodačka z Glasgow se oblékla tak, aby nebylo pochyb, že největším dárkem pod stromeček by byla pro všechny přítomné pány právě ona. Bílý kabátek, jen ležérně přehozen, odhalující ramena, dále sexy černé silonky, aby vynikly štíhlé nohy, a k nim jednoduchý a krátký černý model, který dole zdobí dvě stříbrné mašličky. Pravé ozdoby jsou ale samozřejmě ve výstřihu, pořádně vypasovaném. Této dámě se opravdu do očí díval jen málokdo. 

 

Video
Video se připravuje ...

Videoklip se sexy scénami Elizabeth Hurley youtube

Fotogalerie
20 fotografií