Americká hvězda z legendárního seriálu Pobřežní hlídka, smyslná sexbomba Carmen Electra, zahájila nový rok notně radikální změnou. Ačkoliv ji diváci celé dekády znají pod jménem Carmen Electra, ve skutečnosti (a nijak překvapivě) přišla na svět se jménem docela jiným - do vínku jí bylo dáno jméno Tara Leigh Patricková. Jenže to je už minulostí. Carmen se stala Carmen Electrou oficiálně!

I když myšlenka na oficiální změnu jména prý v její mysli zrála už po delší dobu, teprve nyní se odvážila k tomuto odvážnému kroku. Oficiální dokumenty předložila úřadům 29. prosince 2023. Vstup do roku 2024 tak jednapadesátiletá sexy herečka odstartovala nejen změnou svého jména, když se po delším váhání navždy rozloučila s Tarou, prostou dívkou z  Sharonville v Ohiu, ale možná i novou kapitolou ve svém soukromém životě. 

Video
Video se připravuje ...

Baywatch 1989 youtube.com_ClarkfromKrypton

Je ostatně pravdou, že i přes dvě neúspěšná manželství - s bývalým profesionálním basketbalistou a wrestlerem Dennisem Rodmanem (62) a rockovým kytaristou Davem Navarrem (56), který se proslavil ve skupině Jane's Addiction - Carmen vždy zůstala věrná svému uměleckému pseudonymu, který se stal jakýmsi symbolem její kariéry. Nikdy nepřijala příjmení svých partnerů...

Fotogalerie
86 fotografií