„Děláš mým nejbližším ze života nekonečné peklo,“ napsal chlapec pocházející z Vietnamu, jehož si slavný herecký pár adoptoval ze sirotčince jako tříletého, Bradu Pittovi ke Dni otců v roce 2020. Po třech letech se nyní soukromý příspěvek dostal na světlo světa a udivuje čirou frustrací a ostrým jazykem tehdy 16letého mladíka.

„Takže šťastný Den otců tomuhle debilovi světového kalibru!“ pouští se do Pitta bez rukaviček. „Pořád dokola dokazuješ, jaký jsi odporný a opovrženíhodný člověk,“ napsal Pax adoptivnímu otci. Slavné rodiče normálně vůbec nekomentuje, neví se tedy, zda šlo o reakci na nějakou konkrétní potyčku, nebo v Paxovi prostě jenom po letech frustrace bouchly saze.

Anketa

Věříte, že je Brad Pitt tak špatný otec, jak tvrdí jeho adoptovaný syn Pax?

Ano, jako otec naprosto selhává
Ne, je to jen emocionální výbuch syna
Pravda bude někde uprostřed

„Nemáš naprosto žádné pochopení a empatii pro své čtyři nejmladší děti, které se v tvé přítomnosti klepou strachy,“ vyčetl mu dál drsně. „Můžeš sebe nebo svět přesvědčovat, o čem chceš, ale pravda jednou vyjde najevo...“

Video
Video se připravuje ...

Kulový Blesk: Pittovo herecké rozloučení v Bullet Train budí rozpory Blesk TV

Komentář byl ale rozhodně na místě. FBI totiž Pitta stíhala pro týrání dětí kvůli incidentu z roku 2016. Tehdy měl při přeletu v soukromém letadle opilý napadnout manželku a pak i tehdy 15letého Maddoxe, který se jí zastal. Obvinění byl ale nakonec zproštěn. Pět dní po tom každopádně podala Angelina žádost o rozvod. „Musím ochránit svou rodinu,“ zdůvodnila své rozhodnutí. „Nikdy nepochopíš, jakou bolest jsi naší rodině způsobil. Takže všechno nejlepší, ty zas*anej hajzle,“ ukončil Pax emotivní post.

Fotogalerie
51 fotografií