Známý kuchař Gordon Ramsay se na sociální síti pochlubil s tou nejkrásnější zprávou: jeho rodina se rozrostla o dalšího člena. Ramsayova manželka Tana (49), se kterou je ve svazku manželském už dlouhých sedmadvacet let, přivedla na svět jejich šesté společné děťátko. Synek dostal notně neobvyklé jméno, které asociuje slavného pistolníka (a lupiče a vraha...).

Ramsay, jemuž se podařilo získat celkem 16 Michelinských hvězd a vystupoval v celé řadě známých kulinářských show, z nichž nejznámější je patrně seriál Kitchen Nightmares, sdílel na sociálních sítích nadmíru dojemné fotografie přímo z porodnice, na nichž je vidět jak šťastná mnohonásobná maminka, tak i maličký novorozený synek v jejím láskyplném náručí.

„Jaký úžasný dárek k narozeninám,“ radoval se na instagramu muž, jenž se sedmapadesátníkem stal 8. listopadu. „Prosím, přivítejte Jesseho Jamese Ramsaye, je ho kus - 3,4 kila! Ještě jeden balík lásky k Ramsayově brigádě!! 3 kluci, 3 holky... A hotovo,“ uzavírá počet dětí kuchař, co má ještě dcery Megan (25) a Tilly (22), dvojčata Jacka a Hollly (23), a synka Oscara (4). 

Vyjádřila se k tomu i Tana, která se stala maminkou v devětačtyřiceti - tedy ve věku, kdy se už z mnohých žen stávají mladé babičky. „Bylo to nervy drásajících devět měsíců, ale zvládli jsme to a byli jsme obdarováni tímto malým uzlíčkem. Ramsayova rodina je tak už rozhodně kompletní. Jesse Jamesi Ramsayi, máme tě moc rádi,“ vzkázala děťátku skrze sociální sítě.
Fotogalerie
36 fotografií