Tak tohle je skutečně originální recept. Potřebujete k němu jedno vejce, půllitrovou pet lahev s vodou a hlavu vybraného nešťastníka. Matilda Ramseyová (19) si troufla vskutku hodně. Před svého slavného tátu postavila na stůl lahev naplněnou vodou, ovšem bez víčka. Na hrdlo lahve místo uzávěru posadila drobná blondýnka vejce. Chvíli kroužila rukama kolem lahve, jako by čarovala. Z obličeje jejího slavného táty nakloněného těsně nad lahví lze v tu chvíli vyčíst značné napětí z toho, co přijde.

VIDEO: Masterchef Marek Raditch: Svou ženu k plotně nepustím

Video
Video se připravuje ...

Masterchef Marek Raditch: Svou ženu k plotně nepustím Adam Balažovič/BPŽ

Kdyby držitel šestnácti Michelinských hvězd jen tušil! Matilda najednou vejce rychlostí blesku sebere, lahev zmáčkne uprostřed, pročež voda z ní vyšplíchne nepřipravenému Gordonu Ramseymu přímo do tváře. A aby toho nebylo málo, dcera, která se potatila televizními i kuchařskými ambicemi, rozplácne vejce tátovi přímo o hlavu. Za pobaveného smíchu se pak ihned vydává na úprk. A přestože fanoušci jeho televizních pořadů znají Gordona Ramseyho jako cholerického křiklouna, který nejde pro ostrá slova daleko, v rodině to zjevně neplatí.

VIDEO: Michelinský kuchař Benedikt Faust: Pro ženy vařím rychle, aby mi neutekly

 

Video
Video se připravuje ...

Michelinský kuchař Benedikt Faust: Pro ženy vařím rychle, aby mi neutekly Bagel Lounge

Britský restauratér a velký kamarád Davida Beckhama (45) se povedenému nápadu své ratolesti od srdce zasmál a video z Matildina vydařeného kousku dokonce sám umístil na internet. Svým sledujícím ho nabídl ke zhlédnutí na instagramu. To, že u něj tenhle fórek v pořadí jeho čtvrté dcery nevyvolal hysterický záchvat, je pro některé víc než překvapivé. Na různé domácí vylomeniny je ale táta celkem pěti dětí zjevně zvyklý. Obzvlášť v současné době pandemie, kdy všichni tráví společně doma mnohem víc času, než kdy dřív.

Fotogalerie
15 fotografií