„Máme tady pro vás jeden RECEPT, o který jsem se ještě nepodělil… RECEPT na LÁSKU!“ napsal na instagram šéfkuchař Ondřej Slanina a video, které mapovalo jeho svatební den, neopomněl doplnit množstvím dojemných hashtagů, což česky znamenaly třeba „lásku“,„sen“, „ženicha a nevěstu“ či „životní lásku“.

Jeho vyvolenou se stala tanečnice Veronika Saic, která před 13 lety poprvé a naposledy tančila v oblíbeném pořadu České televize plném tance a noblesy... ano, správně tušíte, že řeč je o StarDance. Tam jí byl partnerem kuchař Filip Sajler (44), se kterým paradoxně její nynější manžel vařil v televizní show Kluci v akci.

Veselka se konala na zámku Chateau st. Havel, kde Slanina provozuje restauraci a podniká v oblasti gastronomie. Pro novomanžele to byla už druhá svatba, oba jsou už jednou rozvedení. Ani jeden nevyšel ze svého předchozího manželství, jak se říká, bez závazků, a tak nyní společně vychovávají tři děti - Slanina má s ex-manželkou Martinou syna Honzíka a Saic s bývalým mužem také dva kluky. Mají tedy doma pořádnou chlapskou přesilu...

Video
Video se připravuje ...

Bydlení s Markétou Mayerovou - Ondřej Slanina Videohub

Pod příspěvkem se to samozřejmě okamžitě začalo hemžit gratulacemi, ke kterým se pochopitelně přidáváme i my. „Ježiš! Vy jste lásky!!! Ať jste šťastní jako teď spolu už napořád! Hodně všeho, co chcete, vám přeju ze srdce,“ reagovala na krásnou novinku například zpěvačka Monika Absolonová (47). Svým „lajkem“ je podpořila i třeba tanečnice Tereza Dědíková (43), manželka Marka Dědíka (40) taktéž známého ze StarDance.

Fotogalerie
51 fotografií