Zásnubami a prstýnkem se Nikol pochlubila loni v listopadu. Svému partnerovi jménem Lukáš řekla »ano« po čtyřech letech vztahu. „Stalo se tak ve Švýcarsku,“ prozradila Trojanová.

Jelikož ji i jejího snoubence pojí láska k cestování, nabízela se varianta, že i samotný obřad by proběhl někde »venku«. „Je to zatím v řešení, protože jsme zjistili, že ta varianta v zahraničí by vyšla podobně jako v Česku, ale svatba proběhne pravděpodobně v Čechách,“ vysvětlovala pro eXtra.cz nastávající nevěsta, jak s Lukášem uvažovali.

Jenže tím, že váhají a nemají ještě nic zařízené, prošvihli to osudné rčení, že veselka by měla být do roka a do dne od zásnub. To už totiž dvojice nestihne. „Do roka a do dne to asi nebude. To by muselo být v průběhu těchto dní, to nestíháme. Uvidíme, jestli to zvládneme dát třeba do dalšího roku. Přece jenom jsme nyní rekonstruovali a ta svatba je poměrně finančně náročná, takže uvidíme, jestli na to dojde,“ popisovala Trojanová.

Zatímco svatba je tak zatím stále v nedohlednu, zdá se, že to krásku ani jejího milého nijak zvlášť netrápí. Zřejmě nemají kam pospíchat. „Protože to bude moje první svatba, tak bych si přála, aby byla větší, proto mluvím o těch financích. Ta svatba je strašně drahá záležitost. To se člověk snaží sesekat, ale přece jenom pití, jídlo, a člověk na té svatbě chce hezky jíst a pít, tak to je ta nejdražší položka zrovna. Je jedno, kde to je, ale kvůli tomuhle chci tu veselku takovou, aby se tam všichni cítili dobře a dobře se najedli,“ dodala pro eXtra.cz. Snad se jí její sen o velké svatbě vyplní a pak přijde už jen šťastné manželství.

Video
Video se připravuje ...

Jak bydlí Nikol Trojanová z VyVolených? Nejradši jím v posteli! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
29 fotografií