Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Expremiér Paroubek potřetí v chomoutu: Při skromné veselce si vzal přítelkyni Gábinu

Autor: amb - 
25. září 2023
14:56

Bývalý premiér Jiří Paroubek se potřetí oženil – jeho další ženou se stala přítelkyně Gabriela Kalábková, se kterou začal chodit po odchodu exmanželky Petry. Vzali se ve Vraném nad Vltavou, jak uvedl web eXtra.cz. Oproti předchozí svatbě, kde nechyběl ani slovenský expremiér Robert Fico, to byl tentokrát komorní obřad. 

Své „ano“ si pár řekl na Městském úřadě, šlo o skromnou svatbu jen s několika lidmi, stavební hosté chyběli. Novomanželé to plánovali několik týdnů až měsíců dopředu, řekl Paroubek eXtra.cz. Se svou nynější ženou se zná už přes dvacet let, chodit spolu ale začali po roce 2017 a rád by s ní zůstal do konce života.

Stejně tak dvojice neplánuje ani velkou svatební cestu, jeli jen na chatu. Gábina jako státní zaměstnankyně prý nemohla čerpat další dovolenou. 

Svou bývalou ženu Petru bývalý politik pojal za manželku okázalejším způsobem, a to v hotelu Esplanade v Mariánských lázních. Mezi hosty byl tehdy i slovenský tehdejší premiér Robert Fico, který je výrazným hráčem i v nadcházejících podzimních volbách.

Jedno mají ale obě ženy společné, jsou totiž přibližně o dvacet let mladší než Paroubek (71). 

O jeho vztahu s Gabrielou se spekulovalo už roky, v roce 2006 mu v sekretariátu premiéra jako mladá sociální demokratka organizovala program. Poté půvabnou Gabrielu vyzdvihl i v politice. Při vypjatém hlasování během primárních voleb v ČSSD ji spolu s Davidem Rathem (51) prosadil na volitelná místa pražské kandidátky.

„Premiér chtěl na kandidátkách více žen, a proto mně nabídl volitelné místo,“ svěřila se tehdy Kalábková, která šéfovala mladým sociálním demokratům v Praze 5. „Poznali jsme se v sociální demokracii, já jsem členka stejné obvodní organizace jako on,“ dodala.

A brunetku prosazoval i dál, například do dozorčí rady Podpůrného garančního rolnického a lesnického fondu. S jeho odchodem z politického výsluní ale i její nadějná hvězda pohasla.

V roce 2017 byli nynější novomanželé přistiženi, jak si užívají luxusu na francouzské Riviéře. 

Video  Drama a rozepře u soudu Paroubkových! A Gott vyslyšel lékaře.  - Bára Horáková, Lukáš Červený
Video se připravuje ...

Rooza ( 25. září 2023 22:07 )

Nene, on je "Sexy mozek"! 😂

Rooza ( 25. září 2023 22:06 )

U farářky taky... 😶

Jiří Zvěřina ( 25. září 2023 21:23 )

Jiří Zvěřina ( 25. září 2023 21:23 )

Sexy mozek už nefunguje???

Moly28 ( 25. září 2023 20:36 )

Asi mu při tom ocucává tu jeho bradavici na ksichtě.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa