Místem obřadu se stala „Kofokaple“ jednoho z partnerů festivalu. „Tohle nás spojuje. Na festivalech jsme se poznávali, když jsme randili. Vždy jsme chtěli nějakou netradiční svatbu, tohle se zkrátka povedlo,“ vysvětlil Tomáš Laloušek. Během svatby se nevěsta ani ženich neubránili slzám.

Pár oddal ostravský herec Vladimír Polák, z party komiků Tři Tygři, jenž je i městským zastupitelem. „Aspoň jednu radu do manželství vám dám. Vždy je dobré si před manželstvím něco vyzkoušet. Vy jste tu zkoušku úspěšně složili, gratuluji,“ řekl, když pokynul směrem k dceři novomanželů Zuzance (1).

Líbily se mu vlasy

Tomáš Laloušek se s Denisou Tomanovou poznal v jedné restauraci, kde oba brigádničili. „Zaujaly mě její červené vlasy,“ přiznal Tomáš Laloušek. Partnerce zase učarovala jeho upovídanost. Když zjistili, že je spojuje vášeň pro hudbu a festivaly, byla ruka v rukávě. „Ty, ten Tomík se mi líbí,“ posvětil jejich vztah i otec Denisy Tomanové. Obřad se uskutečnil s „účastí“ zhruba 30 tisíc fanoušků hudby.

Chtělo se vzít 90 párů

O svatbu na Colours of Ostrava byl obrovský zájem, hlásilo se 90 svatbychtivých dvojic! Původně se měla konat jedna bombastická, ale... „Zájem o svatby nás zaskočil, příběhy jednotlivých párů nás chytly za srdce, tak jsme z nich vybrali šest,“ uvedla Eva Stejskalová, manažerka festivalového partnera, který svatbu pořádal.

VIDEO: Svatba Aleny Šeredové na Sicílii.

Video
Video se připravuje ...

Svatba Aleny Šeredové na Sicílii instagram.com

Fotogalerie
10 fotografií