Magazín People pravidelně každý rok vyhlašuje, kdo z celebritních fešáků je Nejvíce sexy mužem světa. Aktuálně se z tohoto titulu může radovat slavný herec, který se do srdcí fanynek vryl jakožto lékař, konkrétně neurochirurg Derek Shepherd v seriálu Chirurgové - charismatický Patrick Dempsey. Skromně však přiznal, že když se dozvěděl, že právě on získá tohle ocenění, pobavilo ho to. Pravidelně totiž končil na místech těsně za vítězem...

„Byl jsem úplně v šoku a pak jsem se začal smát, myslel jsem si, že to je vtip. Vždycky jsem byl družička, nikdy nevěsta! Úplně jsem na ten titul zapomněl a nikdy mě ani nenapadlo, že bych ho někdy mohl získat,“ prozradil s tím, že to doma zatím neřekl - je mu totiž jasné, že si ho jeho děti kvůli tomu budou dobírat. S manželkou Jillian (57) má hned tři potomky - dceru Talulu Fyfe (21) a dvojčata Sullivana a Darbyho (16). „Budou si ze mě dělat legraci, ale to je dobře, udržuje mě to mladým,“ smál se na sociální síti.

Video
Video se připravuje ...

Patrick Dempsey zazářil i ve filmu Dítě Bridget Jones (2016) Youtube.com

Kromě toho zdůraznil, že je více než šťastný, že se to děje právě v tomto momentě jeho života. „Je samozřejmě hezké získat takové uznání, nakopne to trošku moje ego, ale dává mi to prostor k tomu, abych toho využil na něco pozitivního,“ uvedl hrdě. Tím odkazoval na fakt, že nedávno založil na počest své zesnulé maminky speciální zařízení, které se zaměřuje na pacienty trpící onkologickým onemocněním. Rovněž nabízí pomoc i jejich blízkým. 

Fotogalerie
62 fotografií