Když se podíváte na sedm posledních příspěvků na instagramu Matthewa Perryho, možná vás trochu zarazí. Všechny se totiž nějakým způsobem týkají postavičky Batmana, a Perry se dokonce pravidelně podepisoval jako „Mattman“. Obrovské červené svítící logo Batmana si nechal udělat i na dno svého bazénu, hned vedle vířivky, ve které zemřel. 

Jak už to tak bývá, řada lidí okamžitě začala spekulovat, co za Perryho zvláštní posedlostí vězí. Mezi lidmi se dokonce začala šířit konspirační teorie, podle níž měl být každý příspěvek s Batmanem volání o pomoc, které jsme jako společnost nevyslyšeli a trestuhodně prošvihli... 

Anketa

Která postava z Přátel je vaše nejoblíbenější?

Chandler
Ross
Rachel
Monica
Joey
Phoebe

Pravda je jinde!

K věci se nyní pro web TMZ vyjádřila i Perryho kamarádka, modelka Athenna Crosbyová (25) – tajemná brunetka, kterou jen den před Perryho smrtí nafotili s hercem na večeři. A podle ní by lidé nemohli být dál od pravdy. 

Podle Crosbyové byl Perry zkrátka jen hravý chlapík, který stejně jako miliony dalších ujížděl na komiksech a superhrdinech. Batman byl prostě jeho srdcovka. O žádném volání o pomoc podle ní nemohla být řeč. Perry byl šťastný, motivovaný a plný života. 

Video
Video se připravuje ...

Fanoušci Matthewa Perryho se scházejí před barákem ze seriálu Přátelé reuters

Fotogalerie
102 fotografií