Rozvodový soud čekal, až se teď již bývalí manželé dohodnou na výživném pro dceru Kordulu, která mezitím dosáhla plnoletosti. Žilková kvůli tomu v červnu, aby se s otcem nemusela soudit sama dcera, na návrh Stropnického  přistoupila a dohodu podepsali ve spěchu na zdi justičního paláce v Praze na Míčánkách.

Dnešní akt rozvodu už vnímá Žilková s černým humorem, jaký je jí vlastní. „Dnes je svátek zemřelých, tak co kdybych řekla smuteční řeč k zemřelému manželství? Že jednou zemřeme všichni a exmanžel by mohl mít na hrobě nápis 'zde leží muž, který čtyřikrát zradil své ženy a jejich děti,'“ reagovala Žilková na dotaz Blesku. Narážela tím na fakt, že kromě ní Stropnický dvakrát opustil svou první a druhou ženuLucii Stropnickou, rozenou Borovcovou (67), se kterou má tři děti, a dlouhý vztah mezi tím stihl mít ještě s herečkou Danielou Kolářovou (77), která se kvůli němu rozvedla.  

Video
Video se připravuje ...

Veronika Žilková a Martin Stropnický jsou rozvedeni Blesk TV

Žilková a Stropnický spolu byli od roku 2004, vzali se v roce 2008. Kromě Korduly měli ještě syna Melichara, který v roce 2007 zemřel po 198 dnech života. Žilkové Stropnický v roce 2022 oznámil, že už ji nemiluje. Jeho novou partnerkou se stala jeho tehdejší podřízená na ambasádě v Izraeli. Žilková si později také našla nového partnera – rockera Josefa Holomáče.

Odpoledne po vynesení rozsudku Žilková o rozvodu svérázně informovala i na svém Instagramu. "Prodám nepotřebný onošený snubní prstýnek. Zn.levně. Od 2.11.2023 jsem zase svobodná, napsala ke snímku z filmu Lovení.

Video
Video se připravuje ...

Nový pořad Blesk Dance: Na otočku s Markem Dědíkem: Co mu prozradila Veronika Žilková? Blesk TV

Fotogalerie
49 fotografií