Hollywoodský fešák Channing Tatum a herečka Zoë Kravitzová, dcera slavného rockera Lennyho Kravitze (59), se podle všeho rozhodli po dvou letech randění posunout svůj vztah na další úroveň. Halloweenská párty influencerky Kendall Jennerové (27) v Chateau Marmont v Los Angeles totiž odhalila jeden detail, co k hororovému outfitu půvabné Zoë rozhodně nepatřil.

Herec známý z erotikou nabitého snímku Bez kalhot (a jeho dalších dvou pokračování...) a poslední představitelka filmové Catwoman z Batmana se nechali inspirovat kinematografií - jejich kostýmy byly odkazem na známý film původem polského režiséra Romana Polańského (90) Rosemary má děťátko. Zatímco Zoë na sebe oblékla dlouhou noční košili a „ozbrojila" se jako titulní hrdinka nožem, Channing šel za poněkud přerostlé miminko.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně: Hollywoodský sekáč Channing Tatum (41) pro svou Lulu natočil film Pes. Bontonfilm

Všichni se však místo komických kostýmů zaměřili na levou ručku krásné Zoë, co svírala zbraň, zatímco tou pravou se držela svého partnera. Na prsteníčku se jí totiž leskl dosud neviděný prsten, co podle všeho bude zásnubní. A podle velikosti zářivého diamantu na zlaté obroučce Channing na své lásce nešetřil a rozhodně se pořádně plácnul přes kapsu...

Pro oba by to byla v pořadí již druhá veselka. Zatímco Channing byl po deset let ženatý s herečkou a tanečnicí Jennou Lee Dewanovou (42), s níž má dcerku Everly (10), Zoë byla po dva roky manželkou herce Karla Glusmana (35). Děti spolu neměli a rozvedli se v roce 2021 - a tehdy začala i romance nastávajících hvězdných manželů. Setkali se během castingu na Zoëin připravovaný režijní debut Pussy Island - a ihned prý mezi nimi přeskočila jiskra!
Fotogalerie
43 fotografií