Chad Michael Murray, jenž se proslavil účinkováním v seriálech Dawsonův svět či Agent Carter, anebo na plátnech kin v romantických komediích Mezi námi děvčaty a Moderní Popelka, se těší z narození třetího potomka. To přivedla na svět jeho manželka, taktéž herečka Sarah Roemerová, hvězda seriálů Chosen či Událost, a také thrilleru Disturbia, s níž plavovlasý fešák s image hollywoodského lamače srdcí tvoří pár od roku 2014.

Krásnou novinku o narození v pořadí třetího dítěte sdíleli oba dva na svých sociálních sítích. „Cítím se velmi požehnaný a tak moc vděčný. Do naší smečky jsme přivítali naši novou holčičku,“ dojal se Chad na instagramu, poděkoval za všechny gratulace a zdůraznil, že „všichni jsou zdraví a milovaní“.

Zatímco jméno novorozené dcery zůstává prozatím tajemstvím, pyšní rodiče sdíleli alespoň jeden pozoruhodný detail - na kotníku má holčička malé mateřské znaménko ve tvaru srdíčka. „Šance na to, že někdo má podobné mateřské znaménko, musí být 8 miliard ku 1 nebo tak nějak,“ dodal šťastně.

Kromě nově narozeného děťátka má pár ještě dvě další ratolesti, osmiletého synka a šestiletou dceru. Také jejich jména nejsou široké veřejnosti známá - a dokonce ani jejich tváře. Chad a Sarah, kteří si řekli své „ano“ v roce 2015, tedy v tom samém roce, kdy přišlo na svět jejich první společné miminko, jsou zkrátka velcí tajnůstkáři a své soukromí si úzkostlivě hlídají. A to je v dnešním světě, kdy každý sdílí online svůj život, velmi příjemnou změnou.

Fotogalerie
77 fotografií