Pro každého není pátek 13. nešťastným dnem. Modelka Chrissy Teigenová a John Legend budou mít naopak tento den navždy spojený s náramně šťastnou událostí. Sám zpěvák jej nazval dnem „požehnaným“, když narození třetího potomka slavnostně oznámil během soukromého koncertu, který ten den pořádal. „Moc jsem nespal, ale cítím se plný energie,“ hlásil podle magazínu The Cut nadšeně publiku.

Po miminku slavný pár toužil už delší dobu, jejich snažení však neblaze poznamenal Chrissyin potrat v roce 2020. Její předchozí těhotenství byla vždy výsledkem umělého oplodnění – díky tomu má dvojice již dva potomky, dceru Luny (6) a synka Milese (4), jejichž pohlaví si u embryí Chrissy s Johnem předem vybrali. Byli za to kritizováni širokou veřejností – a možná i proto zatím zpěvák neoznámil, zda mají tentokrát dalšího chlapečka, či druhou holčičku.

Video
Video se připravuje ...

Nevzdávej to, pojď, zatáhni, nadzvednout! Manželka slavného zpěváka se snaží nacpat obří prsa do overalu! ABL

Přirozeně právě počala modelka jen jednou, miminko však nedonosila. Na jejím instagramu se pak objevily srdcervoucí záběry na zničenou Chrissy s mrtvým tělíčkem synka Jacka, který nedostal šanci žít, i na záběry její dcerky, která si bezelstně hraje s urnou s popelem nenarozeného brášky. Modelka později přiznala, že po ztrátě děťátka musela podstoupit psychoterapii. Další umělé oplodnění však vyšlo a je jich doma hned o jednoho víc.

Maminčino těhotenství s napětím sledovali i Luna s Milesem, s nimiž rodiče mluvili velmi otevřeně. „Věděli to od samého začátku. Věděli, že jdu na ten zákrok, že tam mamince vloží vajíčko dovnitř, do břicha. A věděli, že existuje šance, že to nemusí fungovat, protože už se to v minulosti stalo,“ popisovala Chrissy pro magazín People již před časem. Všechno ale dobře dopadlo a oni se mohou těšit z mladšího sourozence.

Fotogalerie
62 fotografií