Krásná blondýnka se u nás proslavila především coby Serena v seriálu Superrbna (Gossip Girl). Hlavní roli pak ztvárnila také ve filmu Věčně mladá, kde dlouhá léta vůbec nestárla... Otázka je, jestli se tím Blake neinspirovala i do vlastního života.

Vypadá totiž pořád stejně skvěle, navíc si udržuje úžasnou postavu i po 4 dětech, z nichž to nejmladší přivedla na svět... letos v únoru. Plavková sezona pro ni ale přesto není dvojice sprostých slov, naopak léto si užívá a dokonce už nafotila i pořádně sexy reklamní kampaň na perlivou limonádu Betty Buzz.

Bude stačit jediný pohled na její křivky v rudých plavkách a na ústa obtažená rtěnkou - a spolehlivě vám vyschne v krku. Vůbec nemluvě o tom, jak se Blake rozvaluje u bazénu a případně vychlazenou lahvičku využívá k ochlazení svého rozpáleného těla.

Ale nechte si, milí pánové, zajít chuť, protože Blake Livelyová je již od roku 2012 manželkou Ryana Reynoldse alias Deadpoola. Jinak je ale známý také například z romantického snímku Návrh, kde si zahrál se Sandrou Bullockovou (59).

Video
Video se připravuje ...

Páry, které se daly dohromady během natáčení Videohub

Fotogalerie
95 fotografií