Podmanivým kouzlem Benátek tento víkend, kdy se tam koná populární filmový festival, otřáslo zatčení známého herce Gabriela Guevary. Ten čelí velice závažnému obvinění, a to obvinění ze sexuálního zneužití. Tohoto skutku se měl podle vyšetřovatelů dopustit ve Francii. Organizátoři významné akce rychle vydali prohlášení, ve kterém dali jasně najevo svůj postoj k jeho zadržení a zdůraznili, že Guevara nebyl oficiálním hostem.

„Vzhledem k informacím médií, které se objevily na některých internetových stránkách ohledně zadržení španělského herce Gabriela Guevary, festival upřesňuje, že jeho přítomnost v Benátkách nebyla spojena s žádnou oficiální událostí vztahující se k 80. ročníku benátského mezinárodního filmového festivalu,“ dušovali se organizátoři festivalu v neděli, krátce poté, co herci zaklapla klepeta.

Za to, že ho policie, jak se říká, vyhmátla, si však herec mohl tak trochu sám. Šli totiž najisto - policie ho zatkla poté, co sdílel na sociální síti fotky ze svého příjezdu na benátský ostrov Lido, kde se mezinárodní filmový festival koná. Jeho zatčení šokovalo fanoušky a vlastně i celý filmový svět, neboť Guevara, hvězda snímku Moje vina, kde ztvárňuje hlavní roli „zlého chlapce“, byl vždy považován za nadějného mladého herce a má spousty fanynek...

Fotogalerie
28 fotografií