Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Benátský festival je tu: Nejšílenější modely! Opásaná nahota i socha Svobody

/
  • Na benátském filmovém festivalu to opravdu žije...
    2. září 2023 ● 10:48

    Nejstarší filmový festival je v plném proudu! Od 30. srpna do 9. září se v italských Benátkách koná jedna z nejdůležitějších filmových akcí roku a celebrity pochopitelně nemohou chybět... Aby na sebe v záplavě konkurence upozornily, neváhají někdy sáhnout ani po skutečně bizarních módních kreacích! Podívejte se s námi na ty nejzajímavější. 

  • 1.

    Monika Bacardiová (55), filmová producentka

    Italská filmová producentka Monika Bacardiová se letos pokusila vsadit na svou sexy stránku. Na červeném koberci se objevila v róbě inspirované erotickým prádélkem!

  • 2.

    Michèle Lamyová (79), módní návrhářka

    Zřejmě nejvýraznější osobnostní festivalu je - alespoň prozatím - francouzská módní návrhářka a kulturní osobnost Michèle Lamyová. Na premiéře historického dramatu Ferrari se objevila v tak extravagantním modelu, že ji skutečně nikdo nepřehlédl. 

  • 3.

    Aldy Gdowská, producentka

    Producentka Aldy Gdowská oblékla narůžovělý kalhotový overal z butiku La Coupole z průhledné síťovinové látky, který odhaloval skoro celé její tělo. Doplnila ho luxusními šperky benátské značky Laggia Alfredo. 

  • 4.

    Mariacarla Bosconová (42,) modelka

    Italská modelka Mariacarla Bosconová zdůraznila své útlé křivky originálním rudým modelem, který pevně obepínal její trup, bedra i boky. Doplnila ho vysokými rukavicemi a závojem, který ladil s volánovou sukní. 

  • 5.

    Georgia May Jaggerová (31), modelka

    Dcera frontmana Rolling Stones Micka Jaggera (80) a modelky Jerry Hallové (67) Georgia May Jaggerová zdůraznila svůj pupíček blyštivou róbou s průhledným bříškem. Dramatický vzhled podtrhlo i tmavé líčení.

  • 6.

    Socha svobody

    Neznámá hostka dorazila na červený koberec v kostýmu sochy Svobody! Její jméno sice neznáme, fotografie záhadné ženy ovšem obletěly svět. Záměr se zřejmě vyvedl... Aby co nejvíce napodobila bronzovou sochu, posprejovala si dokonce i vlasy.

  • 7.

    Malířka s paletou

    Další zvláštní návštěvnicí byla jistá malířka, která si s sebou přinesla i štětec a paletu. Její mužský doprovod jí pak posloužil jako plátno, když před fotogray předstírala, že mu barví motýlka. 

  • 8.

    Valentina Cabassiová (27), modelka

    Italská influencerka a modelka Valentina Cabassiová na premiéru filmu Ferrari dorazila v šatech, které toho ukazovaly opravdu hodně. Vínová róba kombinovala rafinovaný střih, průhledný síťovaný materiál, hluboký dekolt i vysoký rozparek. To je nálož! Valentina zkrátka není žádný troškař.

  • 9.

    Aleksandra Petkanová (29), influencerka

    Zazářila i bulharská influencerka Aleksandra Bogdanská. Sexy šaty z blyštivých stříbřitých pásečků jen tak tak zahalovaly, co měly! Při prudším pohybu se Aleksandra musela opravdu dobře hlídat.

  • 10.

    Marica Pellegrinelliová (35), herečka

    Italská herečka Marica Pellegrinelliová vyšroubovala svůj sex-appeal na maximum ve svůdné róbě značky Ermanno Scervino. Černé saténové šaty zdobila mohutná krajka, která odhalovala kůži kolem ňader i na bříšku. O obnažení stehen se zase postaral vysoký rozparek.  

  • 11.

    Galerie

    Na všechny fotky z letošních Benátek se podívejte do naší galerie! 

    Video
    Video se připravuje ...

    Video ze zahájení karlovarského festivalu Blesk

    Fotogalerie
    229 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy