Losangeleská rodačka, vlastním jménem Amala Ratna Zandile Dlaminiová, vždycky byla nekorunovanou královnou bizarnosti a absurdního humoru sobě vlastnímu. Zpěvačka se nikdy nebála na veřejnost vytáhnout outfity, nad kterými lidem zůstával rozum stát. Ať šlo o kostým kravičky, kočičky na Met Gala nebo jen o róbu, kvůli které se nechala celá přetřít na zlato. 

Její poslední módní pózování ale není opravdu pro každého. Skladatelka nahrála na svůj instagram snímky, na kterých má nasazené barevné kontaktní čočky, obličej pokrytý samolepkami motýlků a názvy módních značek. A ačkoliv by se zdálo, že toto samo o sobě by byla kombinace, co pozornost přitáhne, tak to není to, co vás na fotce zaujme. Zpěvačka se na fotkách zeširoka usmívá jak dítě na vánoční stromeček a obličej má celý zbrocený krví.

Za komentář nebo vysvětlení jí situace nestála, protože příspěvek doplnila jen komentářem "blablablablabla". Netrvalo to dlouho a pod fotkou se rozjela divoká diskuse o tom, jestli se přece jen hudebnice opět nedala do divoké konzumace marihuany typu doja, podle které si vzala své umělecké jméno. Zatímco někteří v komentářích nevyžádaně hodnotí zpěvačku za prostě a jednoduše trapnou, jiní mají strach o její duševní zdraví.

Doja Cat ovšem jako královna na žádný z těchto nářků nereagovala. Geneze těchto vskutku prapodivných fotek tak zůstává stále záhadou.

Video
Video se připravuje ...

Zpěvačka Doja Cat na přehlídce Schiaparelli Instagram

Fotogalerie
96 fotografií