Na cestu z Gruzie do Turecka zpěvák Lee Ryan, jeden ze členů britské skupiny Blue, nejspíš hned tak nezapomene. Přímo na palubě letadla se totiž dostal do potyčky s jistým spolucestujícím. O celém dramatu informovala skupina na sociální síti. „K napadení došlo poté, co si Lee položil nohy na sedadlo spolucestujícího. To muž považoval za kulturně necitlivé. Lee se sice omluvil, své chyby si ale nebyl vědom,“ psalo se na instagramu.

Muž byl ovšem natolik rozzuřen zpěvákovým činem, že se jejich hádka rychle vyostřila... a on ho fyzicky napadl. „Lee a zbytek skupiny se snažili útoku zabránit. Muž však pokračoval i po přistání letadla, kdy Leeho strčil dolů ze schodů a způsobil mu zranění nohy,“ pokračuje oficiální vyjádření skupiny Blue s tím, že již mají za sebou i návštěvu turecké policie, kde se obě strany musely k incidentu vyjádřit a vysvětlit celé dění.

„Lee dobrovolně podal výpověď, podpořenou ostatními členy kapely. Lee nebyl v žádném bodě zatčen ani obviněn z jakéhokoli trestného činu a po podání výpovědi mohl pokračovat ve své cestě,“ zdůrazňují jeho kolegové z „boybandu“, co má na triku populární songy jako třeba All Rise, Heart & Soul nebo U Make Me Wanna a v minulosti spolupracoval s uznávanými umělci jako je třeba Stevie Wonder (73) či Elton John (76).

Fanoušci se na sociální síti shodují, že i když od Leea bylo nevhodné dávat nohy na sedadlo někoho cizího, pořád to nebyl důvod k násilí. Lee však není žádné neviňátko, na palubě letadla už prožil vícero divokých situací. Minulý rok například dělal problémy na palubě on - v poutech ho z letadla odváděli poté, co dostal záchvat vzteku a ohrožoval posádku. Důvod jeho rozčilení? Personál podnapilému zpěvákovi odmítl nalít další alkohol...

Video
Video se připravuje ...

Policisté hledají pětici mužů kvůli útoku na muže z 28. prosince 2022. Policie České republiky

Fotogalerie
22 fotografií