Interpret hitů MariaLivin' La Vida Loca či She’s All I Ever Had a jeho životní partner, švédský malíř a umělec syrského původu Jwan Yosef veřejně oznámili, že se rozvádějí. „Rozhodli jsme se ukončit naše manželství s láskou, respektem a důstojností k našim dětem a s úctou k tomu, co jsme jako pár prožili za všechny ty úžasné roky,“ napsali ve svém smutném společném prohlášení, které manželé vyvěsil na sociální síť světoznámého zpěváka Rickyho Martina.

„Naším největším přáním je teď pokračovat ve zdravé rodinné dynamice zaměřené na klid a přátelství, abychom pokračovali ve společné výchově našich dětí a zachovali si úctu a lásku, kterou k sobě chováme,“ pokračovali muži, kteří se seznámili v roce 2015 – jiskra přeskočila díky instagramu.

Randit spolu začali o půl roku později, kdy se poprvé setkali v Londýně, o rok později „debutovali“ bok po boku na červeném koberci a rovněž se i zasnoubili. Tajnou svatbu si pak dopřáli v lednu 2017. Pár tedy tvořili po dobu osmi let, z toho šest let byli svoji.

Společně vychovávali čtyři děti. Ricky a Jwan si během svého vztahu pořídili dceru Lucii (4) a syna Renna (3), kromě nich se ale ještě starali o dvojčata Mattea a Valentina (14), které Rickymu, tehdy svobodnému muži, odnosila náhradní matka. Ke své homosexuální orientaci se zpěvák, sexsymbol, jenž lámal dívčí srdéčka, přiznal v roce 2010 – a od té doby se začal veřejně stýkat s muži. V dlouholetém vztahu byl například s ekonomem Carlosem Gonzálezem Abellou (48).

Fotogalerie
37 fotografií