Rozvodová bitva mezi hercem Kevinem Costnerem a kalifornskou designérkou Christine Baumgartnerovou se vyostřuje každým dnem. Návrhářka požaduje po soudci, aby jí od Costnera přiklepl měsíční výživné na děti ve výši 248 tisíc dolarů, tedy více než 5,3 milionu korun. Informace ze soudních dokumentů zveřejnil časopis People. Costner oponuje, že taková částka je čistá zlodějna. 

Rozvádějící se manželé spolu vychovávají tři děti: Caydena (16), Hayese (14) a nejmladší Grace (13). Podle Baumgartnerové je astronomická suma potřeba, aby dětem mohla zajistit stejný luxus jako jejich otec. Částka přitom nezahrnuje školné na soukromých školách ani výdaje za lékařskou péči nebo sportovní aktivity – to všechno má platit rovněž Costner. 

Podle zdroje webu TMZ z okolí manželů už nyní herec hradí veškeré výdaje dětí. Sám manželce nabízí 38 tisíc dolarů měsíčně, tedy asi 819 tisíc korun. Christine ovšem namítá, že čtvrt milionu dolarů každý měsíc není pro Kevina žádný problém. Jen za loňský rok si měl přijít na 19,5 milionu dolarů (přes 420 milionů korun), přičemž výdaje rodiny dosáhly „jen“ 6,6 milionů (přes 142 milionů korun). Designérka navíc tvrdí, že 2 miliony dolarů (43 milionů korun) ročně stojí jen pravidelná údržba rodinných nemovitostí. 

Costner je nicméně přesvědčen, že částka, kterou po něm jeho stále ještě zákonná manželka požaduje, s péčí o děti tak docela nesouvisí. Rodina je totiž zvyklá žít si na opravdu vysoké noze... Výjimkou nejsou luxusní dovolené na Havaji či v Karibiku nebo lyžovačky s Aspenu, na kterých nesmí chybět osobní šéfkuchař a další pomocný personál. 

Video
Video se připravuje ...

Čtyřikrát rozvedený Vyskočil: Nejlepší vztah mám s Anife, S Andrlovou nás srovnala vnučka! Blesk TV

Fotogalerie
110 fotografií