„S velkým zármutkem a velmi těžkým srdcem oznamujeme, že po 18 společných letech a pěti úžasných dětech jsme se s Tori rozhodli, že se naše cesty rozejdou a každý z nás si půjde svou cestou,“ zněl úvod smutného vyjádření, které na sociální síti zveřejnil herec a manžel Tori Spellingové Dean McDermott. „Nadále budeme milující rodiče pro naše děti a budeme je provázet tímto náročným obdobím. Žádáme vás, abyste respektovali naše soukromí, a děkujeme vám za podporu.“

Tímto prohlášením pořádně vylekal všechny příznivce plavovlásky, co se proslavila díky seriálu Beverly Hills 90210. Získala roli nepříliš bystré Donny i přes absenci hereckého talentu, a to především díky tomu, že jejím otcem je slavný a velice vlivný producent Aaron Spelling (†83). Jenže jak se záhy ukázalo, nic se nejí tak horké, jak se uvaří. Dean o něco později tento příspěvek ze svého instagramu vymazal - ale jak už tomu bývá, co je jednou online, to už si žije svým životem.

Video
Video se připravuje ...

Legendární Beverly Hills 90210: Co jste o seriálu nevěděli? Videohub

Zatímco Tori se k mrazivým slovům svého muže prozatím nijak nevyjádřila, lidé pohybující se v okolí slavné dvojice se domnívají, že zprávu o rozvodu mohl Dean zveřejnit jenom jako reakci na hádku se svou manželkou. „Podobně jako ostatní páry mají i oni své lepší a horší chvilky. Ale nadále budou na svém vztahu pracovat prostřednictvím párového poradenství. Milují jeden druhého a nerozcházejí se,“ zdůraznil pro magazín Us Weekly jejich známý.

Ke spekulacím o jejich vachrlatém manželství přitom dochází už od března 2021, kdy byla Tori spatřena bez snubního prstenu a odhalila světu, že s mužem spí v oddělených ložnicích. McDermott byl pak dokonce vynechán z pravidelného rodinného vánočního přání. A spekulovalo se i o nevěře z Deanovy strany. Tori a Dean mají celkem pět dětí - Liama (16), Stellu (15), Hattie (11), Finna (10) a Beaua (6). McDermott má pak ještě syna Jacka (24) ze svého předchozího vztahu s herečkou Mary Jo Eustaceovou (61).

Fotogalerie
44 fotografií