Fanouškové na Tori Spellingovou zaútočili poté, co na Instagramu zveřejnila snímek se seriálovým kolegou Ianem Zieringem (54) a jeho dětmi. V komentářích někteří sledující herečku napadali, že její děti jsou obézní a neupravené. „Všimněte si, jak jsou ona a Dean jako ze škatulky, zatímco jejich děti mají mastné vlasy a zmačkané oblečení,“ upozornil jeden z diskutujících na Instagramu. „Proč jsou jejich děti tak tlusté?“ ptá se další.

Hrdým rodičům pěti dětí se takové komentáře pochopitelně nelíbí. „Jsem šokován a znechucen vašimi krutými komentáři,“ reagoval Dean McDermott a vysvětluje, že snímek vznikl poté, co se děti vrátily ze školy.

„Pro vaši informaci, osobně neznám žádné dítě, které by v podvečer po dlouhém náročném dni vypadalo jako ze žurnálu. Fotografii jsme pořídili poté, co děti běhaly s ostatními kamarády kolem a pošťuchovaly se. Omlouvám se, že jsme s sebou neměli napařovací žehličku, aby všichni vypadali perfektně,“ dodal rozhořčený otec s tím, že nevidí nic špatného na tom, že jejich děti nosí oblečení z řetězce.

Častým terčem urážek na sociálních sítích je i sama Spellingová, ta se dokonce v loňském roce zhroutila a kvůli jejímu agresivnímu chování musel její manžel volat policii. Herečka se sice snaží být dobrou manželkou a matkou, ale příliš se jí to nedaří. A nedaří se jí ani po finanční stránce. „Matka jí půjčila peníze, ale ona jí to nemůže vůbec vrátit. Přerostlo jí to celé přes hlavu,“ prozradil její známý magazínu Enterteinment Tonight.

VIDEO: Pusťte si znělku seriálu Beverly Hills 902 10.

Video
Video se připravuje ...

Pusťte si znělku seriálu Beverly Hills 902 10. Youtube.com

 
Fotogalerie
38 fotografií