Již zítra se stane manželkou dědice britského trůnu prince Harryho. Snaží se proto vypadat ctnostně a slušně. Ještě před deseti lety se ale neštítila předvádět orální sex zadanému mladíkovi v zaparkovaném automobilu za peníze. Šlo totiž o roli.

Přesně to předvedla herečka, která je známější kvůli svému milostnému životu než herectví, v seriálu 90210: Nová generace. Mihla se hned v jeho pilotní epizodě a její role byla tak nestydatá a krátká, že na televizní obrazovce nevydala ani hlásku. Ostatně, nebylo toho zapotřebí.

Role, na kterou by nyní Meghan nejraději zapomněla, se totiž jmenovala “anonymní žhavá dívka, která cápkovi dělá orál v jeho autě“. No, na cenu Emmy to opravdu nebylo. Jak je vidět, Meghan si za těch 10 let pořádně přilepšila.

Pompézní obřad, který proběhne již tuto sobodu, se bude konat v kapli svatého Jiří hradu Windsor. Kromě 600 hostů bylo pozváno přes 2600 zástupců veřejnosti. Není tomu přitom tak dlouho, co se zamilovaní poznali.

Fotogalerie: Fotky, které neměl nikdo vidět! Takhle…
163 fotografií

První rande měli naslepo v červenci 2016. „Seznámil nás společný kamarád,“ prozradil sám princ Harry BBC. Jiskra ale okamžitě přeskočila a po pár společných drincích se zamilovali. Zítra svoji lásku stvrdí před celým světem.

SLEDUJTE ONLINE ZPRAVODAJSTVÍ ZE SVATBY HARRYHO A MEGHAN A ŽIVÉ SVATEBNÍ STUDIO S HOSTY I MÓDNÍ POLICIÍ V SOBOTU NA BLESK.CZ

Fotogalerie
61 fotografií